Τουλάχιστον 11 κρούσματα κορονοϊού σε γαμήλιο γλέντι της Θεσσαλονίκης - Θετικός και ο 35χρονος γαμπρός (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τουλάχιστον 11 κρούσματα κορονοϊού σε γαμήλιο γλέντι της Θεσσαλονίκης - Θετικός και ο 35χρονος γαμπρός (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός σήμανε στην Θεσσαλονίκη, καθώς, μετά από γαμήλιο γλέντι, ο γαμπρός και άλλοι 10 καλεσμένοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό...
 

11 είναι εως τώρα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, τα οποία προέκυψαν ύστερα από γαμήλιο γλέντι στη Θεσσαλονίκη, με τις υγειονομικές Αρχές ν΄ ανησυχούν για περισσότερα.
 
Το γαμήλιο γλέντι, έγινε σε κτήμα δεξιώσεων το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης, όπου μετείχαν 150 άτομα. Αρχικά αναφερόταν πως 3 εξ αυτών βρέθηκαν θετικά στον ιό, ωστόσο, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονται τα περιστατικά, Παναγιώτης Τουχτίδης, δήλωσε πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 11.

«Αμέσως σήμανε συναγερμός και από τους 12 ασθενείς τελικά οι 11 βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και αυτή τη στιγμή γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών τους», δήλωσε και συνέχισε:

«Δεν συγχρωτιζόμαστε, τηρούμε τις αποστάσεις, γιατί με τέτοιες πράξεις διακυβεύεται όλη η καλή προσπάθεια που έγινε τον προηγούμενο καιρό.
Είναι πολύ εύκολο να βρεθούμε δίπλα σε κάποιον θετικό. Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα βλέπουμε διαρκώς να αυξάνονται οι προσερχόμενοι, ακόμα και για ασήμαντη αφορμή προ lockdown. Σκεφτείτε ότι έχουμε μέση αναμονή 100 άτομα στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και χθες οι δέκα ήταν θετικοί σε κορονοϊό. 

Και μπορεί να ήταν στην αναμονή απομονωμένοι μέχρι να βγουν τα τεστ, αλλά μέχρι τότε έδωσαν τα στοιχεία τους και μίλησαν με νοσηλευτές, ενώ δεν γνωρίζουμε πώς έφτασαν εκεί. Άρα λέμε ότι δεν πλησιάζουμε νοσοκομείο, αν δεν πρόκειται για σοβαρό περιστατικό», συμπλήρωσε.

Μεταξύ των ασθενών είναι και ο 35χρονος γαμπρός, ενώ σ’ εξέλιξη είναι η καθιερωμένη ιχνηλάτηση.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA