Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία - Όλοι έτρεχαν να ξεφύγουν, εκτός από τον προϊστάμενο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία - Όλοι έτρεχαν να ξεφύγουν, εκτός από τον προϊστάμενο!

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας στη ΔΟΥ Κοζάνης δημοσιεύει αποκλειστικά το «Πρώτο Θέμα» όπου δείχνει καρέ-καρέ την επίθεση με τσεκούρι που έκανε ο 45χρονος άνδρας, τραυματίζοντας 4 εφοριακούς, εκ των οποίων τους δύο σοβαρά...

Στο βίντεο φαίνεται η είσοδος του 45χρονου όπου τίποτα δεν προδίδει τι θα ακολουθήσει.

Ο άνδρας με τη γενειάδα και το σάκο, πηγαινοέρχεται στον διάδρομο της εφορίας και κάποια στιγμή, ανοίγει μια πόρτα και αρχίζει να χτυπά ανελέητα με το τσεκούρι μια υπάλληλο. Οι συνάδελφοί της αρχίζουν και τρέχουν αλλόφρονες για να ξεφύγουν.

Ο 45χρονος συνεχίζει απτόητος και με μανία. Βρίσκει άλλη μια εφοριακό και της επιτίθεται με μανία και καταφέροντάς της αλλεπάλληλες τσεκουριές. Επικρατεί αλλοφροσύνη.

Λίγο αργότερα ο προϊστάμενος της ΔΟΥ που βλέπει τις σκηνές σπεύδει χωρίς να το σκεφτεί και προσπαθεί να τον σταματήσει. Ακολουθούν λεπτά πάλης και στην πορεία άλλοι δύο σπεύδουν σε βοήθεια και καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν.

Στο τέλος ήρθαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA