Χαλκίδα - Λεωφόρο Χαϊνά: Διαγνώστηκε με κορονοϊό 42χρονος υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Λεωφόρο Χαϊνά: Διαγνώστηκε με κορονοϊό 42χρονος υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

42χρονος υπάλληλος που εργάζεται στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Χαλκίδα, επί της Λεωφόρου Χαϊνά και διαμένει στη Θήβα, διαγνώστηκε με κορονοϊό την Δευτέρα (20-07-2020) κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία καθώς εκτός των άλλων παραμένει άγνωστο εως τώρα με πόσους και με ποιους πελάτες έχει έρθει σε επαφή... 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, ο 42χρονος, -που εργάζεται σε γραφείο του υποκαταστήματος-, εμφάνισε δέκατα και βραχνάδα με αποτέλεσμα να προσέλθει στο Νοσοκομείο Θήβας για να κάνει το τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. 

Στη συνέχεια ενημέρωσε και την Τράπεζα Πειραιώς και το υποκατάστημα στη Λεωφόρο Χαϊνά παρέμεινε κλειστό την Τρίτη (21-07-2020) και πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και τις επόμενες μέρες καθώς είναι σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των συναδέλφων του. 
Παράλληλα σε τεστ έχουν υποβληθεί και συγγενείς του, ενώ το δύσκολο έργο της ιχνηλάτησης αφορά τους πελάτες με τους οποίους ήρθε σε επαφή στη τράπεζα προκειμένου να προληφθεί τυχόν εξάπλωση.

Σε δηλώσεις του προς το EviaZoom.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης τόνισε: «Η ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ είναι σε εξέλιξη και απομονώνονται όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του. Συνιστάμε ψυχραιμία όμως συμβάντα όπως αυτό φέρνουν στο προσκήνιο τα προσωπικά μέτρα προστασίας και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA