Πλημμύρες στην Αμφιθέα: Αυτό είναι το ανδρόγυνο που βρέθηκε πνιγμένο μέσα στο σπίτι του - Είχαν παντρευτεί πριν έναν χρόνο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πλημμύρες στην Αμφιθέα: Αυτό είναι το ανδρόγυνο που βρέθηκε πνιγμένο μέσα στο σπίτι του - Είχαν παντρευτεί πριν έναν χρόνο (ΦΩΤΟ)

Δύο από τους 8 νεκρούς της Εύβοιας είναι το ανδρόγυνο που βλέπετε...

Μόλις ένα χρόνο ήταν παντρεμένοι και είχαν πάει το Σαββατοκύριακο (8/9/-08-2020) στο σπίτι που είχαν ενοικιάσει στη περιοχή Αμφιθέα του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων όπου τους βρήκε ο θάνατος από τα ορμητικά νερά του Μεσσάπιου ποταμού που υπερχείλισε και έπνιξε ολόκληρες περιοχές.

Όπως είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr από την πρώτη στιγμή (δείτε ΕΔΩ), η 38χρονη γυναίκα και ο 42χρονος σύζυγος της βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι αργά το απόγευμα της Κυριακής (09-08-2020) ανεβάζοντας σε 8 τον αριθμό των θυμάτων στην Εύβοια από τις φονικές πλημμύρες.

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr, πρόκειται για την 38χρονη Καλλιόπη Χαρτοφίλη και τον 42χρονο σύζυγο της, Γιάννη Τριάντο, οι οποίοι βρέθηκαν πνιγμένοι.

Και οι δύο ήταν αγνοούμενοι. Πρώτα βρέθηκε νεκρή η 38χρονη και λίγο αργότερα ο 42χρονος.

Αποκλειστική εικόνα από το σπίτι του αδικοχαμένου ζευγαριού λίγα λεπτά με τα τον εντοπισμό τους:
Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν ένα χρόνο και είχε πάει στην Αμφιθέα για να περάσει ευχάριστα το Σαββατοκύριακο, αλλά ένα ισχυρό μπουρίνι σε συνδυασμό με την ανικανότητα και την εγκληματική αδιαφορία των τοπικών φορέων για τον μπαζωμένο ποταμό, ήταν αρκετό για να τους στείλει τελικά στον θάνατο, όπως συνέβη και με τον ποταμό Λήλαντα που έπνιξε τα θύματα στο Μπούρτζι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 42χρονος Γιάννης Τριάντος ήταν από τα Τρίκαλα και διέμενε μόνιμα με την 38χρονη σύζυγό του Καλλιόπη Χαρτοφίλη στη Αττική και στη περιοχή της Καλλιθέας διατηρούσαν και κομμωτήριο.

Ο Γιάννης Τριάντος:

Η Καλλιόπη Χαρτοφίλη:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA