Ο ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος στην Εύβοια: «Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στις περισσότερες κεντρικές γραμμές...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Ο ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος στην Εύβοια: «Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στις περισσότερες κεντρικές γραμμές...»

«Βροχή» έπεσαν τα τηλέφωνα στο EviaZoom.gr από κατοίκους διάφορων περιοχών της Εύβοιας, οι οποίοι έμειναν χωρίς ρεύμα ακόμα και πάνω από 10 ώρες...

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ότι αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε όλες τις κεντρικές γραμμές του αστικού ιστού της κεντρικής Εύβοιας που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία.

Ωστόσο, σημειώνει ότι τα συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες για την αποκατάσταση αρκετών μεμονωμένων βλαβών στις περιοχές της παραλίας Αυλίδας και στην Ερέτρια.

Επίσης τονίζεται ότι:

«Οι μεγαλύτερες σε έκταση βλάβες εντοπίζονται σε περιοχή έξω από το Βασιλικό, όπου λόγω πτώσης στύλων περί τις 30 οικίες δεν έχουν ρεύμα, στην περιοχή Μπούρτζι, όπου αντιστοίχως από πτώση στύλων επηρεάζεται ένας μικρός αριθμός οικιών και στην περιοχή Καμαρίτσα, όπου προ ολίγου δόθηκε ο δρόμος σε κυκλοφορία και αναμένεται να μεταβεί συνεργείο για την διαπίστωση της έκτασης της ζημιάς που έχει προκληθεί.

Όσον αφορά στα χωριά Θεολόγος, Γέροντας, Πούρνος, Σκούντερι, Μίστρος, Μαυρόπουλο, Πισσώνας και Βατώντας, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται ακόμη στα σημεία και έχει ξεκινήσει η σταδιακή επανηλεκτροδότηση, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν και από πολύ νωρίς αύριο το πρωί με ενίσχυση τεχνικού προσωπικού για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση του συνόλου των ζημιών».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA