Άνοιξε ξανά το «MOSTAR» στη Χαλκίδα: Το λουκέτο κράτησε 13 μέρες αντί για 15 - Γλίτωσε το πρόστιμο των 15.000 ευρώ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άνοιξε ξανά το «MOSTAR» στη Χαλκίδα: Το λουκέτο κράτησε 13 μέρες αντί για 15 - Γλίτωσε το πρόστιμο των 15.000 ευρώ!

Άνοιξε και πάλι μετά από 13 μέρες που ήταν κλειστό λόγω παραβίασης των κανονισμών για τον κορονοϊό, το «MOSTAR Alterna Cafe» που διατηρούν οι αδελφοί Σπύρου στη Παλαιά Γέφυρα της Χαλκίδας...

Είχε επιβληθεί λουκέτο 15 ημερών και πρόστιμο 15.000 ευρώ το βράδυ της Παρασκευής (21-08-2020) καθώς μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε το κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης, είχαν βρεθεί όρθιοι πελάτες. Λουκέτο και το ίδιο πρόστιμο επιβλήθηκε το επόμενο βράδυ, το Σάββατο (22-08-2020) και στο «GAZ Summer Style Club» (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση).

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες του «MOSTAR Alterna Cafe», προσέφυγαν δικαστικά (σ.σ. προφανώς στα Δικαστήρια Χαλκίδας) και απαλλάχθηκαν από όλες τις ποινές που επιβλήθηκαν στο «MOSTAR Alterna Cafe».
 
Δηλαδή ακυρώθηκε και το πρόστιμο των 15.000 ευρώ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Καταφύγαμε ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης και δικαιωθήκαμε οριστικά και αμετάκλητα με την σημερινή απόφασή της, απαλλασσόμενοι από όλες τις άδικες ποινές που επιβλήθηκαν για την υποτιθέμενη παρουσία ορθίων στο κατάστημά μας.

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής 4/9/2020, το Mostar ανοίγει ξανά την πόρτα του και μπορεί να εξυπηρετήσει πάλι το κοινό του, προσφέροντας με ασφάλεια και υπευθυνότητα τις υπηρεσίες του.

Δυστυχώς, η άμεση εφαρμογή των πράξεων των αστυνομικών αρχών και η ακολουθία των προβλεπόμενων από το νόμο διαδικαστικών σταδίων για την νομότυπη άσκηση των ένδικων μέσων, κατέστησαν αδύνατη την ταχύτερη έκδοση της δικαστικής απόφασης και την αποτροπή της εκτέλεσης μεγαλύτερου μέρους της ποινής της Αναστολής Λειτουργίας.

Όμως έχουμε την ικανοποίηση της ηθικής δικαίωσης και της αποκατάστασης της νομιμότητας απο την Ελληνική Δικαιοσύνη και την χαρά ότι θα ξαναβρεθούμε πάλι μαζί, έστω και μόνο δύο μέρες νωρίτερα, στο γνωστό μας στέκι».
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA