Στη Χαλκίδα η Υπουργός Πολιτισμού για την αναστήλωση της Αγίας Παρασκευής - Θα στοιχίσει πάνω από 4,5 εκ. ευρώ! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στη Χαλκίδα η Υπουργός Πολιτισμού για την αναστήλωση της Αγίας Παρασκευής - Θα στοιχίσει πάνω από 4,5 εκ. ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Παρασκευή (04-09-2020) η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, συνοδευομένη από το υπηρεσιακό της επιτελείο, με αφορμή την πρόσφατη έγκριση της μελέτης αναστηλώσεως και ανακαινίσεως της εκκλησίας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, συνολικού προϋπολογισμού 4.700.000 ευρώ!

Την Υπουργό υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, -ο οποίος δεν φορούσε μάσκα ούτε μέσα στον Ναό-, ενώ παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης κ.α.

Όπως ανακοινώθηκε, η Υπουργός έδωσε οδηγίες για την αποκατάστασή του, σύμφωνα με την εγκριθείσα μελέτη και τόνισε και την ανάγκη διαμορφώσεως του περιβάλλοντος χώρου του Ι. Ναού, για την οποία ήδη το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο έχει ώριμη μελέτη και θα συνεργασθεί για την υλοποίησή της με τον Δήμο Χαλκιδέων και την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA