Απαλλάχθηκαν Μαρινάκης, Παπακωνσταντίνου και άλλοι 11 από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση των στημένων αγώνων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Απαλλάχθηκαν Μαρινάκης, Παπακωνσταντίνου και άλλοι 11 από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση των στημένων αγώνων

Eκδόθηκε η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση των «28» που αφορά «στημένους» αγώνες την περίοδο 2012-2015 και είναι απαλλακτική για την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την ΠΑΕ Ατρόμητος, καθώς και για τους μεγαλομετόχους τους Β. Μαρινάκη και Γ. Σπανό αντίστοιχα... 
Όλοι οι κατηγορούμενοι είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες, ενώ είχε προταθεί ο υποβιβασμός των δύο ομάδων. 
Υπάρχει δικαίωμα έφεσης από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα εντός πέντε ημερών. 
Αθώοι, εκτός των Μαρινάκη, Σπανού, κρίθηκαν: ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο Ευβοιώτης πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Νίκος Προύντζος, ο προπονητής Σα Πίντο, ο πρώην διοικητικός παράγων του Ατρομήτου Γιάννης Αγγελόπουλος, οι πρώην διαιτητές Ηλίας Σπάθας, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Κώστας Ιωαννίδης, Απόστολος Αμπάρκιολης και τα πρώην μέλη της ΚΕΔ, Γιώργος Δούρος, Θανάσης Μπριάκος. 
Όσο για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και τον πρώην νομικό της σύμβουλο, Θόδωρο Κουρίδη, κρίθηκε απαράδεκτη η δίωξη.
Η υπόθεση πάντως παραμένει ανοιχτή σε ποινικό επίπεδο τόσο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και για τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου αλλά και για ακόμη 26 πρόσωπα που κατηγορούνται για αλλοίωση αποτελεσμάτων και σύσταση συμμορίας. Η δίκη αυτή συνεχίζεται κανονικά στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA