Εκτός ελέγχου ο «σουλτάνος»: Ο Ερντογάν έκανε μήνυση σε ελληνική εφημερίδα για το πρωτοσέλιδό της (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκτός ελέγχου ο «σουλτάνος»: Ο Ερντογάν έκανε μήνυση σε ελληνική εφημερίδα για το πρωτοσέλιδό της (ΦΩΤΟ)


Αφού έχει φυλακίσει και έχει φιμώσει δεκάδες δημοσιογράφους στην Τουρκία, ο «σουλτάνος» νομίζει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και με τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης...

Οι δικηγόροι του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέθεσαν μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας «Δημοκρατία» για το πρωτοσέλιδο της.

Την είδηση μετέδωσε του κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, Anadolu, κάνοντας λόγο για «προσβλητικό» πρωτοσέλιδο για τον Ερντογάν.

Το πρωτοσέλιδο είχε τίτλο «Siktir Git Mr. Erdogan» (Αντε γ@μ@σου κ. Ερντογάν). Παράλληλα αρκετά Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης έχουν γράψει τα χειρότερα για τον Μητσοτάκη και γενικότερα για την Ελλάδα.


Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε πάντως τα εξής:

«Η ελευθερία έκφρασης και η ελευθερία του Tύπου είναι απολύτως κατοχυρωμένες στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωση αποχής από ύβρεις έναντι της προσωπικότητος οιουδήποτε ατόμου, κατά μείζονα λόγο ξένων ηγετών. Η χρήση υβριστικών εκφράσεων απάδει προς τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας και δεν μπορεί παρά να καταδικάζεται».

Το πρωτοσέλιδο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA