Συνεχίζεται ο συνωστισμός από Αθηναίους στη παραλία της Χαλκίδας - «Ελάχιστοι οι έλεγχοι...», λένε και οι κάτοικοι (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνεχίζεται ο συνωστισμός από Αθηναίους στη παραλία της Χαλκίδας - «Ελάχιστοι οι έλεγχοι...», λένε και οι κάτοικοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ για τους Αθηναίους που διασκεδάζουν μέχρι το πρωί στη κοντινή Χαλκίδα και συνωστίζονται στη παραλία της πόλης, έκανε και το MEGA... 

Τα φώτα μπορεί να σβήνουν στα μπαρ και τα εστιατόρια της Αθήνας, τα μεσάνυχτα όμως είναι η ώρα που ζωντανεύει το παραλιακό μέτωπο της Χαλκίδας. 

Ο λόγος; Εκατοντάδες νέοι Αθηναίοι με διάθεση να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί μετακομίζουν στη Χαλκίδα όπου δεν έχουν τεθεί σε εφαρμογή μέτρα περιορισμού. Οι επισκέπτες της Χαλκίδας διασκεδάζουν ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας. 

Οι εικόνες συνωστισμού στο παραλιακό μέτωπο της Χαλκίδας είναι αποκαλυπτικές. 

Ο κόσμος κατακλύζει τόσο το δρόμο όσο και τα γύρω μαγαζιά με τις καρέκλες να είναι γεμάτες. Σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρούνται τα μέτρα λένε οι ντόπιοι με τον έναν να βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα στον άλλον. 

Ωστόσο τέτοια φαινόμενα συνωστισμού ανησυχούν τις αρχές με τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού να αυξάνονται και τη νεολαία να δείχνει άρνηση στην τήρηση των μέτρων. 

Όπως δήλωσαν και κάτοικοι της Χαλκίδας, το περασμένο διάστημα οι έλεγχοι στην περιοχή ήταν ελάχιστοι, ενώ πλέον μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού αρχίζουν να εντείνονται με περιπολίες για το αν τηρούνται τα μέτρα.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA