Αστυνομικοί κυκλοφορούν σε super market χωρίς μάσκα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αστυνομικοί κυκλοφορούν σε super market χωρίς μάσκα (ΦΩΤΟ)

Την ίδια στιγμή που το ένα μετά το άλλο τα αστυνομικά τμήματα μπαίνουν σε καραντίνα μετά από κρούσματα κορονοϊού, ήρθε η καταγγελία πελάτισσας γνωστού και μεγάλου super market στην Καλλιθέα Αττικής που προβληματίζει, ωστόσο είναι κάτι που έχουμε παρατηρήσει αρκετά συχνά...

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή της καταγγελία που συνοδεύεται από φωτογραφία, δύο αστυνομικοί μπήκαν στο super market χωρίς τη χρήση μάσκας που είναι υποχρεωτική.

Όπως αναφέρει η καταγγελία:

«Δεν τους είδα προσωπικά, τους είδαν όμως πριν από λίγο δικοί μου άνθρωποι, τους απαθανάτισαν και μου έστειλαν το ντοκουμέντο! Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας περιφέρονταν ελεύθεροι (χωρίς μάσκα) και ωραίοι σε κεντρικό σούπερ μάρκετ της Καλλιθέας, εν μέσω μασκοφόρων πελατών.

Τι ακριβώς λέγαμε για τη νεολαία που έχει άγνοια κινδύνου; Τι για τους αμφισβητίες της μάσκας; Τι λέγαμε και για τα «κορονο-πάρτι» στη Μύκονο; Ορίστε! Η βλακεία και η ανευθυνότητα σε όλο τους το μεγαλείο!

Παιδιά, υποτίθεται ότι δίνετε το παράδειγμα, διενεργείτε και ελέγχους για την εφαρμογή των προληπτικών μέτρων. Και εν πάση περιπτώσει, φέρετε στολή με το εθνόσημο μιας χώρας της οποίας η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει στους πολίτες ως συνείδηση, την ατομική ευθύνη και τους τρόπους προστασίας των ιδίων και των γύρω τους! 

Περιφερόμενοι, ως ένστολοι κλαρινογαμπροί, δεν γίνεται δουλίτσα! Νούμερα!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA