Τι λέει η 29χρονη γυμνάστρια για την επίθεση που δέχθηκε με βενζίνη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Τι λέει η 29χρονη γυμνάστρια για την επίθεση που δέχθηκε με βενζίνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε σε κεντρικότατο δρόμο του Βόλου, λίγες ημέρες μετά το Δεκαπενταύγουστο η 29χρονη γυμνάστρια...

Η Φιλιώ Τσινόγλου μίλησε στο Mega και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τα όσα έζησε.

«Ήμουν εδώ, με ακολούθησε, τον απέφυγα, τη δεύτερη φορά, μου έριξε το υγρό, έκανα ελιγμό, μπήκα στο ταξί… Έσκυψα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου ξαναρίξει και είπα στον οδηγό να φύγει γρήγορα. Μέσα στο ταξί έσκυψα μήπως είναι ανοιχτό το παράθυρο και μου επιτεθεί και τρίτη φορά», σημειώνει.

Τρομοκρατημένη, προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, ήταν η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα και τι θα μπορούσε και η ίδια να είχε πάθει εάν δεν αντιδρούσε αστραπιαία.

«Μετά άρχισα να σκέφτομαι τι είχε συμβεί, τι θα μπορούσα να πάθω… θυμήθηκα το βιτριόλι και ταράχτηκα πολύ», λέει η ίδια.

Ο άνθρωπος που της επιτέθηκε, είναι ένας 37χρονος, γνωστός στις Αρχές και στην πόλη του Βόλου ως «Κάμελ». Ήταν στη φυλακή γιατί το 2018, είχε περιλούσει με βενζίνη ένα 20χρονο κορίτσι. Όμως πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί της αποφυλάκισής του, άρχισε ξανά τις επιθέσεις σε ανυποψίαστες γυναίκες.

«Ο οδηγός του ταξί τον ήξερε. Ήξερε ότι είναι αυτός, ότι τον λένε έτσι, ότι επιτίθεται σε γυναίκες», αποκάλυψε.

Το story που ανέβασε η 29χρονη γυμνάστρια στο Instagram- την οποία ακολουθούν πάνω από 250.000 άτομα -περιγράφοντας τα όσα είχε ζήσει, έδωσε το θάρρος και σε άλλες γυναίκες να αποκαλύψουν ότι στο παρελθόν βρέθηκαν και αυτές στο στόχαστρο του 37χρονου.

«Όταν περπατάω στο δρόμο είμαι έτοιμη μη ξαναγίνει το ίδιο. Μου έστειλαν πολλά μηνύματα κοπέλες ότι τους είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, ότι αυτός ήταν φυλακή, βγήκε και δεν υπάρχει λύση γι’ αυτόν», προσθέτει η ίδια.

Ο φάκελος του 37χρονου είναι γεμάτος από υποθέσεις γυναικών που τον καταγγέλλουν για επιθέσεις με βενζίνη.
 
Γνωστός στην τοπική κοινωνία ο δράστης

Η 29χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έτρεχα για να προλάβω το ταξί, και τον απέφυγα πάνω στην ώρα που έτρεξα. Οπότε ευτυχώς γλίτωσα. Δεν μου είπε τίποτα. Την πρώτη φορά δεν μου έριξε, πήγε να κάνει την κίνηση, την δεύτερη μου έριξε. Δεν ήξερα τι είναι αυτό. Πρόσφατα είχε γίνει και το θέμα με την κοπέλα και το βιτριόλι και φοβήθηκα», ανέφερε η 29χρονη.

«Τώρα προσπαθώ να μην είμαι αφηρημένη ειδικά όταν έχω την κόρη μου μαζί. Δεν ξέρεις αυτός που περνάει δίπλα σου ποιος είναι», συνέχισε η ίδια.

«Όλοι μου έλεγαν "τον ξέρουμε, είναι ο Κάμελ, κάνει αυτό, έτυχε σε φίλη μου, απείλησε και εμάς". Είχα πολλά τέτοια μηνύματα στο Instagram. Μου είπαν ότι έχει καταδικαστεί για επίθεση με βενζίνη σε κοπέλα αλλά έχει αποφυλακιστεί και συνεχίζει», κατέληξε η 29χρονη Φιλιώ.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ