Άφαντος ο καταδικασμένος Υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς - Ξέφυγε «κάτω από τη μύτη» των αστυνομικών (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άφαντος ο καταδικασμένος Υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς - Ξέφυγε «κάτω από τη μύτη» των αστυνομικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ ο Παππάς, εκεί ο Παππάς, που είναι ο Παππάς;

Άφαντος παραμένει ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών ως μέλος του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης χωρίς αναστολή.

Κάτι που αποτελεί φιάσκο για την Αστυνομία που υποτίθεται ότι παρακολουθούσε τους Χρυσαυγίτες, πολλώ δε μάλλον τον Yπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης ο οποίος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα την 1η Οκτωβρίου κι έκτοτε εξαφανίστηκε.

Ο δικηγόρος του, Περικλής Σταυριανάκης, είπε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο:

«Οι όποιες αποφάσεις μπορεί κάποια στιγμή να αναθεωρηθούν. Εμμένει σε αυτή την απόφαση, γιατί έκρινε ότι αν θέσει τον εαυτό του σε εκτέλεση, μέχρι να υπάρξει η τελεσίδικη κρίση, δηλαδή η απόφαση του εφετείου, θα είχε εκτίσει εξ ολοκλήρου την ποινή του. Κι αν η απόφαση του εφετείου είναι ή αθωωτική ή του μειώσει την ποινή θα είναι κάτι χωρίς αντίκρισμα για εκείνον. Έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση και των δύο βαθμών δικαιοδοσίας. Δεν επευλόγησα αυτό που έκανε, αλλά εξηγώ», πρόσθεσε.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA