Μετά την Γαλλία και άλλες χώρες: Αποφασίστηκε το καθολικό lockdown στην Ελλάδα μετά την έκρηξη των κρουσμάτων (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μετά την Γαλλία και άλλες χώρες: Αποφασίστηκε το καθολικό lockdown στην Ελλάδα μετά την έκρηξη των κρουσμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση της κυβέρνησης για γενικό lockdown στην Ελλάδα - Κάτι που θα αποφασιστεί τις προσεχείς ημέρες ως προς τον τρόπο και τον σχεδιασμό του...

Αυτή την στιγμή η κυβέρνηση σχεδιάζει το πώς η χώρα θα φτάσει οδηγηθεί εκεί. Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδρομές που θα ακολουθήσει.

Το πρώτο στάδιο προβλέπει ότι η Θεσσαλονίκη και η Λάρισα (ενδεχομένως και η Ροδόπη) θα περάσουν από την Παρασκευή στο «κόκκινο».

Επιπλέον, έρχονται πιο αυστηρά μέτρα τόσο στις περιοχές που βρίσκονται στο «πορτοκαλί», όσο και για εκείνες στο επίπεδο 4 (κόκκινο).

Όπως αποκάλυψε το MEGA το βράδυ της Τετάρτης (28-10-2020), εν τέλει θα οδηγηθούμε σε lockdown εντός 15 ημερών. Αν μάλιστα οι αριθμοί συνεχίσουν την αυξητική πορεία, η κυβέρνηση δεν θα περιμένει τα 2.000 κρούσματα.

Σε καθολικό lockdown από την Παρασκευή η Γαλλία

Lockdown στη Γαλλία από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια διαγγέλματός τους προς τον γαλλικό λαό το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας «η χώρα πρέπει να προστατεύσει την οικονομία της, αλλά μια στρατηγική ανοσίας της αγέλης θα οδηγήσει σε 400.000 θανάτους στη χώρα».

«Το σύστημα υγείας δεν θα αντέξει εκτός εάν υπάρχει οικονομία που θα το υποστηρίζει. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ανθρώπινη ζωή. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα και να δεχτούμε ανοσία της αγέλης» ξεκαθάρισε.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA