Μυστήριο με την εξαφάνιση του Γιάννη Μπελίτσου: Στα ΚΤΕΛ Χαλκίδας βρέθηκε το αυτοκίνητο του! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Μυστήριο με την εξαφάνιση του Γιάννη Μπελίτσου: Στα ΚΤΕΛ Χαλκίδας βρέθηκε το αυτοκίνητο του! (ΦΩΤΟ)

Άφαντος παραμένει ο 35χρονος Γιάννης Μπελίτσος, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος από την περασμένη Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, όταν χάθηκαν τα ίχνη του από το σπίτι του στο χωριό Άγιος Αθανάσιος του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων...

Για την εξαφάνισή του σήμανε Silver Alert 5 ημέρες μετά, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι νέες πληροφορίες αναφέρουν τα εξής:

Την ημέρα της εξαφάνισής του είχε ειδοποιήσει τους γονείς του ότι θα φύγει, ενώ τους είχε αφήσει σημείωμα σχετικά με αυτό. Τους ενημέρωσε μάλιστα ότι θα πάρει το οικογενειακό αυτοκίνητο για να πάει στα ΚΤΕΛ Χαλκίδας, και θα το αφήσει εκεί. Πράγματι το αυτοκίνητο βρέθηκε στα ΚΤΕΛ. Έχει ζητηθεί άρση απορρήτου για να δουν τις κάμερες στα ΚΤΕΛ, και αναμένουν. Ο Γιάννης Μπελίτσος φέρεται να έχει μαζί του κάρτα και μετρητά, καθώς και πρόσβαση σε χρηματικό λογαριασμό, ο οποίος ανοίχτηκε πρόσφατα προκειμένου να ελεγχθεί αν έχει κάνει κάποια ανάληψη.

Επίσης, έχει μαζί του το κινητό του, το οποίο καλούσε μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, αλλά έκτοτε είναι κλειστό. Με εντολή της αστυνομίας ελέγχθηκε και ο λογαριασμός του στο facebook, όπου φαίνεται να τον αναζητούν οι φίλοι του, ωστόσο ούτε έχει απαντήσει σε κανέναν, ούτε έχει συνδεθεί. Κανένας φίλος ή συγγενής που γνωρίζουν οι γονείς του δε ξέρει πού μπορεί να βρίσκεται.

Η μητέρα του ανέφερε πως ο Γιάννης έχει καλή σχέση με τη θρησκεία και ενδεχομένως να έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι. Για αυτόν τον λόγο, η οικογένεια ήρθε σε επαφή με το Άγιο Όρος, στο οποίο ο νεαρός άνδρας είχε εκφράσει την επιθυμία να μεταβεί.

Ωστόσο, τους πληροφόρησαν πως ότι λόγω κορονοϊού, για να μπει κάποιος στο Άγιο Όρος, πρέπει να κάνει πρώτα αίτηση στην οποία να αναγράφεται όνομα και αριθμός ταυτότητας, και μπαίνει αφού ολοκληρωθεί συγκεκριμένη διαδικασία. Το όνομα του Γιάννη Μπελίτσου δεν υπήρχε το στις αιτήσεις για είσοδο… Οι δικοί του και οι φίλοι του κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον Γιάννη να μιλήσει διότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα