Φονική φωτιά στο Μάτι: Αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Ρένα Δούρου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φονική φωτιά στο Μάτι: Αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Ρένα Δούρου (ΦΩΤΟ)

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Περιφερειάρχης Αττικής παρουσιάστηκε την Παρασκευή (16-10-2020) ενώπιον του Ανακριτή Αθηνών που ερευνά την υπόθεση της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018 στο Μάτι, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που της καταλογίζονται για την τραγική κατάληξη της φωτιάς που άφησε πίσω της 102 νεκρούς και τεράστιες υλικές ζημιές...

Μετά από 12ωρη απολογία αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Η Ρένα Δούρου είναι μεταξύ των 20 κατηγορουμένων στη δικογραφία που έχει σχηματίσει ο Ανακριτής Αθανάσιος Μαρνέρης, οι οποίοι είναι υπόλογοι για τα αδικήματα κατά περίπτωση, του εμπρησμού από αμέλεια, ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή και διά παραλείψεως και σωματικών βλαβών κατά συρροή, διά παραλείψεως και από αμέλεια από υπόχρεους και μη.

Η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει ευθύνη για το τραγικό αποτέλεσμα της φωτιάς και πως η ίδια, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, έπραξε όσα έπρεπε.

Στις 30 Σεπτεμβρίου αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ, ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, μετά την απολογία του. Δύο μέρες αργότερα κατέθεσε ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA