Ο αποτυχημένος πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την άγρια κόντρα που ξέσπασε (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο αποτυχημένος πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την άγρια κόντρα που ξέσπασε (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα λάθη του Τσίπρα - Οι δρόμοι του ΣΥΡΙΖΑ και του Σταύρου Κοντονή έχουν πια χωρίσει… οριστικά, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές σε λιγότερες από 24 ώρες...
Ο αποτυχημένος πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, που επί θητείας τους έγιναν πολλά αίσχη με καταγγελίες που μιλούσαν για παραδικαστικά κυκλώματα και στημένες δίκες και στα Δικαστήρια Χαλκίδας χωρίς ποτέ να επέμβει ως όφειλε, διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ με συνοπτικές διαδικασίες.

Όλα ξεκίνησαν μετά την συνέντευξη που έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για άθλιους, συκοφάντες και ψεύτες.

«Μετά από 41 χρόνια στην αριστερά λένε ότι γίνομαι 5η φάλαγγα της Δεξιάς. Είναι άθλιοι, συκοφάντες και ψεύτες», ανέφερε χαρακτηριστικά, απαντώντας εκ νέου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της οποίας η Κουμουνδούρου τον κατηγορούσε πως «υιοθετεί τα fake news της ΝΔ», προσθέτοντας ότι «οι δηλώσεις του είναι απαράδεκτες και αντικειμενικά εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ως απλό μέλος αφού είχε παραιτηθεί από κάθε όργανο του κόμματος, τη διαγραφή έκανε η νομαρχιακή οργάνωση της περιφέρειας του.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Ο Σταύρος Κοντονής παραμένει απαρέγκλιτα, σύμφωνα με δήλωσή του, "κομμουνιστής στην ανανεωτική Αριστερά". Προφανώς κανένας δεν μπορεί να του αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα.

Το δικαίωμα όμως να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το απεμπόλησε ο ίδιος από τη στιγμή που αποφάσισε να στραφεί κατά του κόμματος του όχι μόνο με ανυπόστατες κατηγορίες για τον ποινικό κώδικα που εκ των πραγμάτων ευνοούν την προπαγάνδα και τα fake news της ΝΔ, αλλά και με απαράδεκτους, συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για συντρόφους του. 

Επέλεξε με την στάση του να προσπαθήσει να αμαυρώσει μια τεράστια λαϊκή νίκη ενάντια στην εγκληματική δράση των νεοναζί. Ο καθείς και οι επιλογές του».

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΝΤΟΝΗ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA