Στη φυλακή και ο Ευβοιώτης Νίκος Μίχος - Δεν του χορηγήθηκε αναστολή | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στη φυλακή και ο Ευβοιώτης Νίκος Μίχος - Δεν του χορηγήθηκε αναστολή

Ο Ευβοιώτης πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που κατάγεται από την Αμάρυνθο και καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, θα οδηγηθεί τελικά στη φυλακή...

Αν και του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, δεν χορηγήθηκε αναστολή στην έφεση του.

Όλοι οι καταδικασθέντες θα παραμείνουν για 14 μέρες σε καραντίνα λόγω κορονοϊού σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στα κελιά τους.

Σημειώνεται ότι έχει προβλεφθεί να μην έρχονται σε επαφή με άλλους κρατουμένους, αλλά και μεταξύ τους όσοι βρίσκονται σε διαμάχη, για λόγους ασφαλείας.

Όλοι οι καταδικασθέντες, που φυλακίστηκαν σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, είτε παραδοθούν είτε συλληφθούν, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες θα οδηγηθούν στην ΓΑΔΑ, όπου έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος για την κράτηση τους στον 7ο όροφο και στη συνέχεια στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη σήμανση τους και στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών στο Εφετείο, ο οποίος θα ορίσει και το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα κρατηθεί ο καθένας.

Αμέσως μετά θα οδηγηθούν στο Τμήμα Μεταγωγών για τη μεταγωγή τους στις φυλακές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:                                                                            Δίκη Χρυσής Αυγής: Απορρίφθηκε η εισαγγελική πρόταση - Στη φυλακή η ηγετική ομάδα, πρώην βουλευτές και στελέχη της οργάνωσης

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA