Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο που κάλυπτε την πορεία του ΚΚΕ - Τον προσήγαγαν με προπηλακισμούς και του έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο που κάλυπτε την πορεία του ΚΚΕ - Τον προσήγαγαν με προπηλακισμούς και του έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η αστυνομία επιτέθηκε στο δημοσιογράφο Αντώνη Ρηγόπουλο την ώρα που κάλυπτε την πορεία του ΚΚΕ για την εξέγερση του Πολυτεχνείου... 

Σε παρεμπόδιση δημοσιογράφου προχώρησε η αστυνομία προσάγοντας τον δημοσιογράφο Αντώνη Ρηγόπουλο ο οποίος καλύπτει για το documentonews. gr και το koutipandoras.gr την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο Αντώνη Ρηγόπουλο. Την ώρα που ο δημοσιογράφος εργαζόταν καλύπτοντας την πορεία, αστυνομικοί στράφηκαν εναντίον του και τον προσήγαγαν στα κεντρικά της Τροχαίας.

Εκεί οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προπηλακισμούς, λεκτική και σωματική βία εναντίον του Αντώνη Ρηγόπουλου.

Μάλιστα, ενώ ο δημοσιογράφος είχε μαζί του βεβαίωση εργασίας, δημοσιογραφική ταυτότητα και φορούσε αντισφυξιογόνα μάσκα, η αστυνομία του έκοψε πρόστιμο επειδή δεν φορούσε, απλή χειρουργική μάσκα.

Γράφει ο ίδιος στο Twitter: 

Αυτή τη στιγμή με κρατάνε με το πρόσχημα ότι δεν φορούσα μάσκα ενώ φορούσα την αντιασφυξιογονα. Βρισιές σπρωξιες και χτυπήματα στο τμήμα της τροχαίας..

Εν συνεχεία ενημέρωσε ξανά με το εξής μήνυμα: 

Ενημερώνω όλους τους φίλους ότι αφέθηκα ελεύθερος έχοντας λάβει κλήση με το πρόσχημα ότι Φόρτσα αντιασφυξιογονα μάσκα και όχι χειρουργική. Αρνήθηκα να την υπογράψω και γι αυτό δεν έλαβα το αντίστοιχο απόκομμα.


Το σκηνικό σύλληψης του δημοσιογράφου από την αστυνομία, αποτυπώνεται στο video του ίδιου του Αντώνη Ρηγόπουλου, καθώς την ώρα που η αστυνομία τον παρεμπόδισε για έλεγχο, έκανε ζωντανή μετάδοση:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα