Επεισοδιακή διαμαρτυρία για το lockdown: Επίθεση και σε συνεργείο του MEGA! Εξοργισμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επεισοδιακή διαμαρτυρία για το lockdown: Επίθεση και σε συνεργείο του MEGA! Εξοργισμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (06-11-2020) στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, σε παράνομη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε λόγω της επιβολής του lockdown στην πόλη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα...

Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες και μπογιές εναντίον των αστυνομικών και των δημοσιογράφων. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χημικά και δακρυγόνα. Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν να φεύγουν, ωστόσο δόθηκε εντολή για συλλήψεις όσων βρέθηκαν στο σημείο και είχαν εμπλοκή στα επεισόδια.

Με την Θεσσαλονίκη συνδέθηκε και η εκπομπή «Live News» όπου και είχαν συγκεντρωθεί περί τα 100 άτομα.

Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, ωστόσο, μια κίνηση διαδηλωτή ήταν ικανή να εξοργίσει τον έμπειρο δημοσιογράφο και παρουσιαστή του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις ενημερώθηκε από τον συνεργάτη του πως κάποιος επιτέθηκε στο συνεργείο του Μεγάλου Καναλιού, ο Νίκος Ευαγγελάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Πρώτα από όλα αυτό απαγορεύεται… Ένταση; Έχουν έρθει κάποιοι απειλητικά εναντίον σου;Μάλιστα! Πολύ ωραία, πάρα πολύ ωραία. Τέλεια».

«Δηλαδή είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν εξαγγείλει τη συγκέντρωση, μια παράνομη συγκέντρωση και επιτίθενται και στους δημοσιογράφους που είναι εκεί για να την καλύψουν» και πρόσθεσε «Βλέπω και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, εύχομαι να παίξουν το ρόλο τους».

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέφερε επίσης:

«Οι άνθρωποι αυτοί, λοιπόν, λένε ότι δεν πρέπει να έχουμε lockdown γιατί κανένας μας δεν το θέλει. Όλοι είμαστε εναντίον του lockdown, αλλά αυτοί κάποια αντιπρόταση έχουν; Καθόμαστε εδώ όλη αυτή την ώρα και μιλάμε για τα μέτρα, τον ψυχολογία, την οικονομική ζημιά, τους επιχειρηματίες, για όλους μας. Αυτό όμως που γίνεται εκεί είναι σαν κανένας να μην καταλαβαίνει και επιτίθενται και στους δημοσιογράφους...»

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA