Κωνσταντοπούλου: «Αν σήμερα ήταν ο Πολάκης Υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει όλοι...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κωνσταντοπούλου: «Αν σήμερα ήταν ο Πολάκης Υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει όλοι...»

Προσωπική επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε πολύ απαξιωτικά για τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κύριος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση των ανθρώπων που σήμερα συναποτελούν και συγκροτούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαιο και αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι εάν σήμερα ήταν Υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει όλοι. Είναι βέβαιο ότι πρόκειται περί ανθρώπου που ακόμα και την ώρα που άνθρωποι χαροπάλευαν -είδαμε και τότε στο Μάτι- δεν δίστασε να στήσει επικοινωνιακή συνέντευξη Τύπου για να αποσιωπήσει τις ευθύνες. Δεν πρόκειται για μία περίπτωση γραφική ή ακραία. Είναι μία περίπτωση αντιπροσωπευτική, γι αυτό ακριβώς είναι στη θέση που είναι, λέει αυτά που λέει, κάνει αυτά που κάνει, με την πλήρη όχι απλώς ανοχή αλλά με την πλήρη συνενοχή και του κυρίου Τσίπρα και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαφώνησε και με τις πορείες που έκαναν ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:

«Για μένα είναι πραγματικά προκλητικό στο όνομα των αγώνων και της Θυσίας των ανθρώπων που αντιστάθηκαν στη Χούντα, κάποια κόμματα όπως το ΜέΡΑ25 το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσκαλούν τους συμπολίτες μας να αγνοήσουν τα μέτρα προστασίας υγείας και της ζωής όλων μας προκειμένου να συμμετάσχουν σε πορείες και επετειακές εκδηλώσεις εν μέσω lockdown και κυρίως εν μέσω πανδημίας. Είναι όχι απλώς προκλητικό, είναι εγκληματικό αυτά τα κόμματα να παριστάνουν ότι έτσι αγωνίζονται και ουσιαστικά να υποδεικνύουν τέτοια προκλητική αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA