Όργιο αστυνομικής βίας κατήγγειλε και ο βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Μαρίνος που ήταν παρών στα επεισόδια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Όργιο αστυνομικής βίας κατήγγειλε και ο βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Μαρίνος που ήταν παρών στα επεισόδια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον αιφνιδιασμό της συγκέντρωσης του ΚΚΕ έξω από την αμερικανική πρεσβεία, η ΕΛ.ΑΣ. πήρε τη… ρεβάνς κατά τη συγκέντρωση του κόμματος στα Προπύλαια...

Από τη μία είχαμε δηλαδή το σπάσιμο της απαγόρευσης, ωστόσο στη συνέχεια καταγράφηκαν σκηνικά αστυνομικής βίας, όπου ο ένας ήταν δίπλα στον άλλον κυριολεκτικά, βάζοντας σε κίνδυνο και την δημόσια υγεία.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, όπως χημικά, κρότου λάμψης, αύρες και… κεφαλοκλειδώματα, διέλυσαν την πορεία, παρουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα και βουλευτών, όπου του Γιώργου Μαρίνου, ο οποίος κατήγγειλε και ο ίδιος με την σειρά του όργιο αστυνομικής βίας ακόμη και σε βάρος βουλευτών.

Συνελήφθησαν 7 μέλη και φίλοι του κόμματος, ενώ σύμφωνα με τον 902.gr, συνολικά στην Αττική προσήχθησαν 56 μέλη του ΚΚΕ.

Ύστερα από αρκετές ώρες αφέθηκαν στο σύνολό τους ελεύθεροι, καθώς δικογραφία σχηματίστηκε μόνο για μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA