Μετά την δημοσίευση της καταγγελίας: Ακυρώθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ για τη γυναίκα που πήγε να καταθέσει λουλούδια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μετά την δημοσίευση της καταγγελίας: Ακυρώθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ για τη γυναίκα που πήγε να καταθέσει λουλούδια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιδράσεις προκάλεσε η επιβολή προστίμου 300 ευρώ από αστυνομικούς σε μία γυναίκα, η οποία μόνη της πήγε να καταθέσει λουλούδια στο Πολυτεχνείο την ημέρα της επετείου της εξέγερσης του 1973 κατά της Χούντας (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση)... 

Με παρέμβαση του Αρχηγού της αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, η γυναίκα που χθες της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ, δεν θα το πληρώσει. Όπως δήλωσε στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θόδωρος Χρονόπουλος, θα γίνει μια ένσταση και το πρόστιμο δεν θα βεβαιωθεί. 

Ο Θ. Χρονόπουλος ανάφερε ότι οι αντιδράσεις που υπήρξαν χθες, όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, έγιναν γνωστές στον Αρχηγό της αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος αργά το βράδυ έδωσε εντολή να μη βεβαιωθεί το πρόστιμο στη γυναίκα. 

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν το πρόστιμο στη γυναίκα. Όπως κατήγγειλε η ίδια στη συνέχεια, έστειλε μήνυμα στο 13033 με κωδικό 6 και περνώντας από το Πολυτεχνείο σταμάτησε για να καταθέσει ένα στεφάνι. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι εργάζεται πολύ κοντά στο Πολυτεχνείο και γι αυτό έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA