Σε καραντίνα ο Παπαδάκης - Ακυρώθηκαν και τα γυρίσματα των εκπομπών «The 2Night Show» και «Ρουκ Ζουκ» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σε καραντίνα ο Παπαδάκης - Ακυρώθηκαν και τα γυρίσματα των εκπομπών «The 2Night Show» και «Ρουκ Ζουκ»

Ακυρώθηκαν τα γυρίσματα των εκπομπών «The 2Night Show» και «Ρουκ Ζουκ», ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης από το πρωί της Τετάρτης (04-11-2020) δεν βρίσκεται στο στούντιο, αλλά βγαίνει ζωντανά μέσω skype από το σπίτι του...

Συναγερμός έχει σημάνει στα στούντιο Κάπα, καθώς έχουν βρεθεί κρούσματα κορονοϊού.

Εκτός από τον Γιώργο Παπαδάκη που ήρθε σε έμμεση επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα απουσιάζει από το «Καλημέρα Ελλάδα» και η Χρύσα Φώσκολου που βρίσκεται επίσης σε καραντίνα, ενώ στο πλατό βρίσκονται οι παρουσιαστές Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Παναγιώτης Στάθης.

«Να εξηγηθούμε γιατί τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους. Είμαστε σε μια μικρή καραντίνα λόγω έμμεσων επαφών. Ήρθε και σε εμάς. Για κάποιες μέρες, ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ… Κάναμε τεστ χθες και ήμασταν αρνητικοί. Θα κάνουμε και σήμερα. Μια ομάδα 5-6 συνεργατών – γιατί και η Χρύσα δε θα είναι μαζί μας – που είχαμε έμμεση επαφή, είμαστε σύμφωνα με το πρωτόκολλο σε καραντίνα. Μου λείπει το στούντιο…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Παράλληλα ακυρώθηκαν τα γυρίσματα των εκπομπών «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Μιμή Ντενίση είχε πάει στο χώρο, είχε αρχίσει να ετοιμάζεται και τους ειδοποίησαν ότι θα πρέπει να εκκενώσουν το κτίριο για να γίνει απολύμανση, καθώς βρέθηκε ότι υπήρχε κάποιο κρούσμα. Αμέσως, ενημερώθηκαν και οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής, ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Καραμίχος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA