Τι άλλο θα δούμε! Ενημερώθηκε με SMS από τον ΕΟΔΥ ότι δεν έχει κορονοϊό… ενώ δεν είχε κάνει τεστ! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τι άλλο θα δούμε! Ενημερώθηκε με SMS από τον ΕΟΔΥ ότι δεν έχει κορονοϊό… ενώ δεν είχε κάνει τεστ! (ΦΩΤΟ)

Μία 50χρονη γυναίκα ειδοποιήθηκε με SMS από τον ΕΟΔΥ ότι υποβλήθηκε σε τεστ, κάτι που όπως λέει δεν συνέβη ποτέ...

«Είμαι αρνητική στον κορονοϊό! Και για να σας πω την αλήθεια ούτε εγώ ήξερα ότι έκανα τεστ, χαμπάρι δεν πήρα. Τώρα που με βρήκανε, πως με «σκαράνε» απορώ. Εγώ στο χωράφι ήμουν και τάιζα τα σκυλιά εκείνη την ώρα. Αλλά απ’ ότι φαίνεται τα τεστ έχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειάζεται η φυσική σου παρουσία. Γίνονται εξ αποστάσεως. Κάτι σαν αερό-φωτογραφία ας πούμε. Ευτυχώς και ο ΕΟΔΥ! Να είναι καλά οι άνθρωποι και μου έκαναν το τεστ και μου έστειλαν μήνυμα για να ησυχάσω…» λέει η ίδια. 

To σχετικό sms με τα αποτελέσματα του τεστ του κορωνοϊού που δεν έκανε ποτέ ανέφερε: «Υποβληθήκατε σε ΤΕΣΤ ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Sars – Cov 2 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις 16:23 σήμερα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό».

Την αντίδρασή της στο μήνυμα του ΕΟΔΥ περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του MEGA η 50χρονη γυναίκα.

«Ποτέ δεν πήγα να κάνω test για τον κορονοϊό, ούτε είχα συμπτώματα. Ήμουν όλη ημέρα σπίτι μου και τάιζα τα σκυλιά μου την ώρα που φαίνεται ότι έκανα το τεστ. Όταν έλαβα το sms το θεώρησα αστείο και το ανέβασα με χιουμοριστική διάθεση. Προφανώς έγινε κάποιο λάθος με το τηλέφωνο».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA