Δικαστήρια Χαλκίδας: Απίστευτος συνωστισμός και ο ένας δίπλα στον άλλον σε αίθουσα δικαστηρίου! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Απίστευτος συνωστισμός και ο ένας δίπλα στον άλλον σε αίθουσα δικαστηρίου! (ΦΩΤΟ)

Για τις εικόνες συνωστισμού που έχουν παρατηρηθεί στα Δικαστήρια της χώρας μέχρι και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr με στοιχεία και εικόνες, το ίδιο φαινόμενο, -σε μέγιστο βαθμό-, παρατηρήθηκε και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Χαλκίδας όπου εκδικάστηκε η περιβόητη υπόθεση με την διακίνηση κοκαϊνης και το «πλούσιο» πελατολόγιο με πασίγνωστους Χαλκιδέους, για το αποτέλεσμα της οποίας θα αναφερθούμε σε επόμενη ανάρτηση.

Και ενώ το χαρτί στην είσοδο της αίθουσας αναφέρει: «Αυστηρά εως 30 άτομα στην αίθουσα...», μέσα βρίσκονταν πάνω από 60 άτομα με μάσκες μεν αλλά ο ένας δίπλα στον άλλον δε, καθώς χαρακτηριστικό είναι ότι έδωσαν το παρών 26 κατηγορούμενοι, περίπου 15 δικηγόροι, δεκάδες αστυνομικοί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι και πολίτες.

Παρόλο και τις συστάσεις της Προέδρου της Έδρας, κατά τη διάρκεια της δίκης, σε όλους για αποφυγή του συνωστισμού, αυτές δεν εισακούστηκαν. Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή η δίκη διήρκησε αρκετές ημέρες.

Για όσους δεν θυμούνται επισημαίνεται ότι πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2020, ότι είχε διαγνωστεί με κορονοϊό ο δικηγόρος Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος είχε επισκεφθεί τα Δικαστήρια Χαλκίδας, τα οποία στη συνέχεια έκλεισαν (δείτε ΕΔΩ).

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ EviaZoom.gr:





Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA