Πισσώνας: Δύο κρούσματα κορονοϊού στην εταιρεία «Δ. Κελαϊδίτης & ΣΙΑ ΑΕ» που διατηρούν συγγενείς του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Πισσώνας: Δύο κρούσματα κορονοϊού στην εταιρεία «Δ. Κελαϊδίτης & ΣΙΑ ΑΕ» που διατηρούν συγγενείς του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας (ΦΩΤΟ)

73 rapid τεστ πραγματοποιήθηκαν σε 73 εργαζόμενους της εταιρείας «Δ. Κελαϊδίτης & ΣΙΑ ΑΕ» που εδρεύει στη περιοχή Πισσώνα του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα δύο από αυτά βρέθηκαν θετικά και τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών.

Σημειώνεται ότι την συγκεκριμένη εταιρεία διατηρούν συγγενείς του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργου Κελαϊδίτη, ο οποίος έχει δηλώσει πρόσφατα ότι έχει αποσυρθεί από την εταιρεία.

Μάλιστα η εταιρεία απέστειλε στο EviaZoom.gr την ακόλουθη ανακοίνωση που επιβεβαιώνει τα δύο κρούσματα που βρέθηκαν:

«Σε συνέχεια προγραμματισμένου προληπτικού ελέγχου στο πλαίσιο των διαδικασιών της εταιρείας μας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού covid-19, πραγματοποιήθηκαν στις 2 Δεκεμβρίου 2020, δειγματοληψίες σε 73 εργαζόμενους με τη μέθοδο rapid test.

Από αυτά προέκυψαν δυο εργαζόμενοι μας θετικοί στον κορωναϊό, οι οποίοι έχουν ήδη τεθεί σε υγειονομικό περιορισμό 14 ημερών. Παράλληλα, κατόπιν γνωστοποίησης των αποτελεσμάτων του ελέγχου στις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, η εταιρεία μας προχωρά σε όλα τα απαραίτητα μέτρα περιορισμού της διασποράς του ιού σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, και συγκεκριμένα την εντατικοποίηση των υγειονομικών μέτρων, την υποστήριξη ιχνηλάτισης και διενέργειας επαναληπτικών δειγματοληψιών και εκτεταμένες απολυμάνσεις στις εγκαταστάσεις μας.

Πρωταρχικό μας μέλημα το οποίο αποδεικνύεται από την έγκαιρη απομόνωση των κρουσμάτων η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας και η υπεύθυνη στάση της επιχείρησης μας απέναντι στη εθνική προσπάθεια ανάσχεσης της πανδημίας».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα