Μετά το φιάσκο με τον άφαντο Παππά: Ρεζιλίκι με τους δύο Σύριους που τους έψαχναν στην Εύβοια και αυτοί ταξίδευαν σε Ολλανδία και Ηράκλειο χωρίς χαρτιά - Παίρνει «κεφάλια» τον Γενάρη ο Χρυσοχοϊδης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Μετά το φιάσκο με τον άφαντο Παππά: Ρεζιλίκι με τους δύο Σύριους που τους έψαχναν στην Εύβοια και αυτοί ταξίδευαν σε Ολλανδία και Ηράκλειο χωρίς χαρτιά - Παίρνει «κεφάλια» τον Γενάρη ο Χρυσοχοϊδης

Μετά τον Χρυσαυγίτη Χρήστο Παππά, που έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκιση και παραμένει άφαντος για περίπου 3 μήνες, ένα επικό φιάσκο εξελίχθηκε επίσης με την υπόθεση των δύο Σύριων που φέρονται, από την Ασφάλεια Χαλκίδας, να είναι οι δολοφόνοι του επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα, ο οποίος τους είχε καλέσει στο σπίτι του στην Έξω Παναγίτσα στις 12 Νοεμβρίου 2020...

Και ενώ οι αστυνομικοί τους έψαχναν στη Χαλκίδα και στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας ο ένας βρισκόταν ήδη στην Ολλανδία και ο άλλος στη Μεσσαρά Ηρακλείου στη Κρήτη, οι οποίοι συνελήφθησαν εντελώς τυχαία μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους 2 μήνες μετά την δολοφονία που έχει σκοτεινά σημεία και αναπάντητα κενά (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση).

Ποιος θα απαντήσει στο ερώτημα, πως εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας, απαγόρευσης μετακίνησης από νόμο σε νόμο, απαγόρευσης επιβίβασης σε πλοίο χωρίς τα ανάλογα πιστοποιητικά, οι δύο αλλοδαποί ταξίδεψαν ανενόχλητοι στην Κρήτη ενώ ο δεύτερος έφτασε μέχρι την Ολλανδία;

Τα τατουάζ με τους δράκους και τους σκορπιούς...

Τα τατουάζ με τους δράκους και τους σκορπιούς στο δεξί χέρι του 27χρονου Σύριου καταζητούμενου για τη δολοφονία του σχεδιαστή μόδας Νίκου Τσακανίκα, στην Χαλκίδα, κέντρισαν την προσοχή ντόπιου στην περιοχή της Μεσσαράς, ο οποίος είχε αναθέσει σε συνεργείο αλλοδαπών το μάζεμα των ελιών του.

 

Κάποια στιγμή σέρφαρε στο κινητό του όταν εντελώς τυχαία έπεσε πάνω στο police net και στην ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των δύο καταζητούμενων Σύριων.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η παρατηρητικότητα του ιδιοκτήτη του ελαιόφυτου, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο καταζητούμενος της φωτογραφίας έμοιαζε τρομερά με έναν από τους εργάτες του συνεργείου. Τα χαρακτηριστικά τατουάζ στο χέρι του ήταν αδιάψευστα ντοκουμέντα. Μία κοιτούσε τον αλλοδαπό απέναντι, μία στο κινητό του και δεν πίστευε στα μάτια του.

Την ελάχιστη αμφιβολία που μπορεί να είχε, την «διέλυσε» η επιβεβαίωση που ήρθε από άλλη «πηγή», η οποία τον διαβεβαίωσε ότι πράγματι είναι ο άνθρωπος που υποψιαζόταν. Έτσι αποφάσισε να εμπιστευθεί την πληροφορία αυτή στη διοίκηση του ΤΑΕ Μεσσαράς.

Διοικητής και υποδιοικητής του ΤΑΕ Μεσσαράς (όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης) έδωσαν βάση στην πληροφορία που τους παρείχε ο ντόπιος και χωρίς χρονοτριβές-αν και ήταν σε ρεπό-αποφάσισαν να μεταβούν στην περιοχή που τους είχε υποδειχθεί για να διενεργήσουν την έρευνα.

Από τη ροή των γεγονότων προκύπτει ότι όλα λειτούργησαν σε απόλυτο συντονισμό, στο σωστό timing, και όλα συνετέλεσαν στο να συλληφθεί ο 27χρονος Σύρος Issa Bayman λίγο πριν εξαφανιστεί από την περιοχή της Μεσσαράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Σε Ολλανδία και Ηράκλειο πιάστηκαν οι φερόμενοι δολοφόνοι του «ιδιαίτερου» επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα - Τα αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν... (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα