Στο δρόμο Σχηματάρι - Χαλκίδα: Λιμενικοί εντόπισαν φορτηγό να μεταφέρει πάνω από 10 τόνους λαθραίο καπνό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο δρόμο Σχηματάρι - Χαλκίδα: Λιμενικοί εντόπισαν φορτηγό να μεταφέρει πάνω από 10 τόνους λαθραίο καπνό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιο «λαβράκι» έβγαλαν τα στελέχη της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν το απόγευμα της Δευτέρας (30-11-2020) στο δρόμο Σχηματαρίου - Χαλκίδας, στο ύψος της Αυλίδας, όταν οι λιμενικοί σταμάτησαν το διερχόμενο φορτηγό, -με ξένες πινακίδες-, που βλέπετε για να το ελέγξουν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν μέσα στο φορτηγό 10 τόνοι και 600 κιλά λαθραίος χύμα καπνός που ήταν τοποθετημένος σε 93 χάρτινα κιβώτια, στερούμενων, στο σύνολό τους, τελωνειακού ελέγχου, σήμανσης και νόμιμων παραστατικών.
Τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Χαλκίδας προς υπολογισμό του ακριβούς ύψους των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ κατασχέθηκε και το φορτηγό.

Ο 41χρονος οδηγός του φορτηγού που κατάγεται από τον Ασπρόπυργο Αττικής συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και στη συνέχεια στον Ανακριτή.

Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε από το φορτηγό η κάμερα του EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA