Έχει φαντασία η ΕΛ.ΑΣ: Το Χριστουγεννιάτικο σποτ της Ελληνικής Αστυνομίας - Κάνουν έλεγχο στον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Έχει φαντασία η ΕΛ.ΑΣ: Το Χριστουγεννιάτικο σποτ της Ελληνικής Αστυνομίας - Κάνουν έλεγχο στον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα βίντεο όπου ακόμα και ο 'Αγιος Βασίλης, με τους ταράνδους δεν εξαιρούνται από τους ελέγχους της αστυνομίας στέλνει η ΕΛ.ΑΣ τις ευχές της για χρόνια πολλά σε όλους και όλους, για τις φετινές διαφορετικές γιορτές...
Στο σποτ ο 'Αγιος Βασίλης πέφτει... σε μπλόκο των αστυνομικών και μόνο με τα κατάλληλο έγγραφο του επιτρέπεται να περάσει, που δεν είναι άλλο από... βεβαίωση του εργοδότη, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.
«Εφαρμόζουμε τα μέτρα και στις γιορτές», είναι το μήνυμα που στέλνει με το σποτ αυτό, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στέλνοντας χαρούμενες ευχές σε όλους και όλες.
«Αφού η ζωή δεν μας γελάει φέτος, ας ανταλλάξουμε τουλάχιστον χαρούμενες ευχές. Για να πάνε οι άσχημες μέρες πίσω», τονίζει στο ευχητήριο μήνυμά του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Πάντως και με αυτό το βίντεο δείχνει ότι η Ελληνική Αστυνομία ...σκίζει από φαντασία όταν θέλει...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα