Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ για Θεοφάνεια: «Σε 2 με 3 εβδομάδες θα πληρώσουμε τον "λογαριασμό" για τον συνωστισμό που επικράτησε σε εκκλησίες και παραλίες» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ για Θεοφάνεια: «Σε 2 με 3 εβδομάδες θα πληρώσουμε τον "λογαριασμό" για τον συνωστισμό που επικράτησε σε εκκλησίες και παραλίες»

Προβληματισμένος για την εικόνα της πανδημίας στην χώρα μας μετά τις παραβιάσεις των μέτρων κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων σε εκκλησίες και παραλίες εμφανίστηκε ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος...

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος είπε ότι, «μετά από 2-3 εβδομάδες θα πληρώσουμε το λογαριασμό».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να σκληρύνουν τα μέτρα, έκανε σαφές ότι, «όταν υπάρχει επιβάρυνση θα σφίγγουν τα μέτρα, όταν υπάρχει βελτίωση θα χαλαρώνουν».

Όσον αφορά στην επάρκεια τεστ και εμβολίων ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, ο Γ. Παναγιωτακόπουλος εκτίμησε ότι, «σιγά-σιγά θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση», παρατηρώντας ότι ο εμβολιασμός έχει ήδη ξεκινήσει και εξελίσσεται ομαλά.

Τέλος, απαντώντας στο αν υπάρχει δυνατότητα να λάβει κάποιος τη δεύτερη δόση εμβολίου, από άλλη εταιρεία από αυτήν που έχει λάβει την πρώτη δόση, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που «δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα