Παραλία Αμαρύνθου: Τραυματίστηκε 24χρονος αυτοκινητιστής που έπεσε στη θάλασσα μαζί με φίλους του να πιάσει τον Σταυρό - Ο ψαράς που τον διέσωσε περιγράφει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr τα όσα έγιναν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραλία Αμαρύνθου: Τραυματίστηκε 24χρονος αυτοκινητιστής που έπεσε στη θάλασσα μαζί με φίλους του να πιάσει τον Σταυρό - Ο ψαράς που τον διέσωσε περιγράφει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr τα όσα έγιναν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μία παρέα φίλων 3 με 4 άτομα αποφάσισαν την Τετάρτη (06-01-2020) ανήμερα των Θεοφανείων να πάνε στην παραλία της Αμαρύνθου και να ρίξουν μόνοι τους τον Σταυρό στη θάλασσα ώστε να πέσουν μέσα και να τον πιάσουν, ωστόσο η εξέλιξη ήταν ιδιαίτερα άσχημη για τον έναν νεαρό από αυτούς...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 24χρονος κάτοικος της Δημοτικής Κοινότητας Ανθηδόνας, Γιάννης Δαμιανός (αυτοκινητιστής στο επάγγελμα) έπεσε άτσαλα με αποτέλεσμα να πέσει στην άμμο που βρισκόταν στα ρηχά της θάλασσας και να χτυπήσει στον αυχένα. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά αργότερα οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.


Ο Γιάννης Δαμιανός...

Στο EviaZoom.gr μίλησε ο ψαράς Δημήτρης Θαρουνιάτης, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα, είναι ο άνθρωπος που διέσωσε τον 24χρονο με το καϊκι΄του, που βλέπετε, και περιέγραψε τα ακριβή γεγονότα του συμβάντος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη μέσα από το καϊκι:

«Μας ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Ερέτριας ότι έχει γίνει ένα συμβάν. Πήραμε το καϊκι, πήγαμε στην πλατεία, είδαμε το παιδί εκεί πέρα δεν είχε τις αισθήσεις του καθόλου. Πήγα κοντά με το καϊκι, τον φορτώσαμε εγώ με άλλα τρία άτομα. Το παιδί δεν κουνιότανε αλλά μίλαγε το παιδί ζητούσε νερό... Το φορτώσαμε και ήρθε το ΕΚΑΒ από δω πέρα και τον πήρε. Ήταν γύρω στα 3 με 4 άτομα που έπεσαν στη θάλασσα. Το νερό εκεί είναι 1 με 1,5 δεν είναι παραπάνω. Οπότε το παιδί με την βουτιά που έκανε χτύπησε τον αυχένα του. Έτυχε... Από κει πήγανε στη Χαλκίδα και μετά στην Αθήνα. Με το καϊκι εδώ αυτό που βλέπετε τον μεταφέραμε. Ψαράδες είμαστε....»

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA