Υπόθεση ψευτογιατρού: Γλίτωσε την προφυλάκιση ο Μαρκόπουλος με περιοριστικούς όρους - Εμφάνιση μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον πρώην Υπουργό μέχρι τη δίκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπόθεση ψευτογιατρού: Γλίτωσε την προφυλάκιση ο Μαρκόπουλος με περιοριστικούς όρους - Εμφάνιση μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον πρώην Υπουργό μέχρι τη δίκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως έχει προαναφέρει το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) ο Ανακριτής Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Ευβοιώτη πρώην βουλευτή και Υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου, ως συνεργός και συνεργάτης του απατέωνα ψευτογιατρού, Νίκου Κοντοστάθη...

Ο Κώστας Μαρκόπουλος γλίτωσε την προφυλάκιση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τον Ανακριτή Αθηνών μέχρι τη δίκη. Συγκεκριμένα του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και μία φορά το μήνα θα πρέπει να δίνει το «παρών» σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και από το δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL, όπου έκανε δηλώσεις και ο δικηγόρος θυμάτων, Αλέξης Κούγιας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA