Σε παραφροσύνη ο υπόδικος Μαρκόπουλος και μετά τη ποινική δίωξη! Ύβρεις και ψευτοαπειλές κατά του EviaZoom από τον φερόμενο συνεργό του ψευτογιατρού - Κρυβόταν μία ολόκληρη μέρα για να γλιτώσει το αυτόφωρο μετά από μήνυση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε παραφροσύνη ο υπόδικος Μαρκόπουλος και μετά τη ποινική δίωξη! Ύβρεις και ψευτοαπειλές κατά του EviaZoom από τον φερόμενο συνεργό του ψευτογιατρού - Κρυβόταν μία ολόκληρη μέρα για να γλιτώσει το αυτόφωρο μετά από μήνυση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως αυτός ο κύριος, που τον πέταξε με τις «κλωτσιές» ο Μητσοτάκης από το τελευταίο ψηφοδέλτιο, ήταν κάποτε Υπουργός...

Συνεχίζει να απειλεί και να υβρίζει ακόμα και δημόσια μέσω facebook, ο Ευβοιώτης πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ, Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε πανικό μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκε σε βάρος του, ως συνεργός και συνεργάτης του απατεώνα ψευτογιατρού, Νίκου Κοντοστάθη από τον Ανακριτή Αθηνών.

Αφού δεν κατάφερε να φιμώσει και να εκφοβίσει, ούτε στο ελάχιστο, το EviaZoom.gr με μηνύσεις, αγωγές για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση και ψευτοαπειλές από την αρχή της υπόθεσης (ότι δήθεν δεν ήταν αυτός ο πρώην Υπουργός που είχε καταγγελθεί από ασθενή), άρχισε να υβρίζει και να απειλεί ξανά, μέσω facebook, τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη και το EviaZoom.gr που δημοσίευσαν αυτή τη φορά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του (δείτε ΕΔΩ), παριστάνοντας τον «κινέζο» και προσποιούμενος (όπως με την καταγγελία) ότι δήθεν δεν του ασκήθηκε ποινική δίωξη ως συνεργός του ψευτογιατρού κάτι που μεταδόθηκε σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας με δηλώσεις μάλιστα των δικηγόρων των θυμάτων.

Βέβαια δεν προκαλεί εντύπωση η τιποτένια συμπεριφορά του υπόδικου, πολιτικού γυρολόγου, ο οποίος ήταν και Υπουργός...

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος «πολιτικός απατεώνας», όπως είχε χαρακτηριστεί στο παρελθόν και από στελέχη των ΑΝΕΛ που κόλλησαν αφίσες σε όλη τη Χαλκίδα (δείτε ΕΔΩ), κατηγορεί συνεχώς την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός τον «έκοψε» από το τελευταίο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε τον υποστήριζε με θέρμη.

Τονίζεται επίσης ότι δεν είχε αποστείλει ποτέ στο EviaZoom.gr κάποια απάντηση - δήλωση για τα αληθή δημοσιεύματα, την οποία βέβαια είχαμε καταγράψει από τις δηλώσεις του στο facebook και στο STAR ότι "δεν είχε καμία σχέση με τον ψευτογιατρό", όπως τόνιζε (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης του απάντησε στη «γλώσσα» του με κείμενο στο facebook, ενώ σε βάρος του Κώστα Μαρκόπουλου κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση και απειλή. Αστυνομικοί έσπευσαν στο ιατρείο του στη Χαλκίδα για να τον συλλάβουν αλλά εκείνος κρυβόταν μία ολόκληρη μέρα και την επόμενη μέρα το πρωί αναγκάστηκε να πάει μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, και μέσα σε λίγη ώρα, οι αστυνομικοί τον άφησαν να φύγει με προφορική εντολή του Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας, τον οποίο κάλεσαν στο τηλέφωνο αμέσως μόλις εμφανίστηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος στο αστυνομικό τμήμα... 

Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ έξω από το ιατρείο που διατηρεί στο κέντρο της Χαλκίδας την στιγμή που είχαν σπεύσει αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο σημείο για να τον συλλάβουν, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο:


Η απαντητική ανακοίνωση του Μιχάλη Τσοκάνη και του EviaZoom.gr στις ύβρεις και ψευτοαπειλές του Μαρκόπουλου:

«Ο ψευτοπολιτικός και υπόδικος, συνεργός - συνεργάτης του απατεώνα ψευτογιατρού, Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος δίνει κάθε μήνα παρών σε αστυνομικό τμήμα αλλιώς θα πάει από τώρα φυλακή, όπως αναφέρει ο Ανακριτής Αθηνών στη ποινική δίωξη που του άσκησε σε βαθμό κακουργήματος, αφού δεν κατάφερε από την αρχή να εκφοβίσει και να φιμώσει από την αρχή εμένα και το EviaZoom.gr (όπως έκανε με τα άλλα τοπικά τσουτσέκια της "δημοσιογραφίας" της Εύβοιας) με ψευδείς μηνύσεις και αγωγές (σ.σ. δεν έχουμε φοβηθεί "αρκόυδες" και "λιοντάρια", μία "κότα" λυράτη θα φοβόμουνα...) ώστε να μην βγάλουμε την καταγγελία του θύματος στον αέρα που τον είχε μηνύσει στην Ασφάλεια Αττικής ότι τον χειρούργησε μαζί με τον ψευτογιατρό και του έβγαλαν το πλευρό και τον άφησαν ανάπηρο, (για τέτοιο άνθρωπο και γιατρό μιλάμε...) λέγοντας ψευδώς ο ίδιος από την αρχή ότι δήθεν δεν είναι ο ίδιος που είχε μηνυθεί και ότι δήθεν έγραφε ψέμματα το EviaZoom.gr, προέβη πριν λίγες ώρες, μετά από δηλαδή την ποινική δίωξη σε βάρος του που ασκήθηκε από τον Ανακριτή Αθηνών, σε μία γελοία, χυδαία, υβριστική και συκοφαντική ανάρτηση στην "βοθροσελίδα" του στο facebook σε βάρος μου και του EviaZoom.gr (το οποίο δικαιώθηκε και ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης στην Εύβοια που έβγαλε από την αρχή την φάτσα του στον αέρα), που δείχνει ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του και βρίσκεται σε πανικό και δικαιολογημένα αφού πρέπει να δίνει παρών κάθε μήνα στην Ασφάλεια Αττικής μέχρι τη δίκη για να μην πάει από τώρα φυλακή εφόσον καταδικαστεί... 

Άμεσα κατέθεσα μήνυση στο Α.Τ. Χαλκίδας σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή και εξύβριση και ακολούθησε η αναζήτηση του για να συλληφθεί και να πάει αυτόφωρο. Όπως βλέπετε οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν στο γραφείο του στη Χαλκίδα (σ.σ. τον ψάχνουν και στην Αθήνα στο πλάισιο του αυτοφώρου) αλλά σαν κότα λυράτη που είναι κρύβεται. Το αυτόφωρο λήγει στις 12:00 το βράδυ της Παρασκευής.

"Το πραγματικό μαρτύριο Μαρκόπουλε και ο γολγοθάς θα είναι για σένα και ακόμη δεν έχεις δει τίποτα.... Θα σε διαλύσω ποινικά και αστικά, είσαι δεν είσαι στη φυλακή χωρίς οίκτο δικαστείς ή αθωωθείς για την δική σου υπόθεση ψευτοπολιτικέ..." Αντίκλητος πληρεξούσιος δικηγόρος μου για την υπόθεση θα είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Γιατί εγώ και το EviaZoom.gr μιλάμε πάντα με στοιχεία...».

Έρχεται ρεπορτάζ με φωτο και βίντεο στο EviaZoom.gr: Ο ψευτοπολιτικός και υπόδικος, συνεργός - συνεργάτης του απατεώνα...

Δημοσιεύτηκε από Μιχάλης Τσοκάνης στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA