Ξεσάλωσαν στη Χαλκίδα μετά το ατιμώρητο παρτάκι της Βάκα και της παρέας της στο δημαρχείο - Τι να σου κάνουν και οι πολίτες... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξεσάλωσαν στη Χαλκίδα μετά το ατιμώρητο παρτάκι της Βάκα και της παρέας της στο δημαρχείο - Τι να σου κάνουν και οι πολίτες... (ΦΩΤΟ)

Τα δίνει όλα στα γλέντια που συμμετέχει η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, όπως στη φωτογραφία που βλέπετε να χορεύει σαν «τρελή» σε πρόσφατο πανηγύρι...

Ξεσάλωσαν στη κυριολεξία οι κάτοικοι της Χαλκίδας τα τελευταία 24ωρα, αφού πήραν τους δρόμους και γέμισαν παραλίες και πάρκα, λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη του EviaZoom.gr για το εορταστικό «τσιμπούσι» που διοργάνωσε η Έλενα Βάκα προπαραμονή της πρωτοχρονιάς με δεκάδες άτομα, το οποίο ωστόσο παρέμεινε ατιμώρητο, παρά την παρουσία της αστυνομίας που ανέβηκε με καθυστέρηση στο Δημαρχείο, αφού δεν άνοιγαν ούτε στους ίδιους, όπου μετά από κάποια τηλεφωνήματα στο κινητό του επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ που βρισκόταν από την αρχή και αυτός στο σημείο, μετά άνοιξαν την πόρτα σε δύο αστυνομικούς (δείτε ΕΔΩ ξανά τη σχετική αποκάλυψη).

Υπενθυμίζεται για εκείνο το βράδυ ότι τo EviaZoom.gr είχε δεχθεί αρκετές καταγγελίες από πολίτες ότι το βράδυ της Τετάρτης (30-12-2020) θα διοργανωθεί εορταστικό παρτάκι από την Έλενα Βάκα, παρουσία, Αντιδημάρχων, φίλων της αλλά και επιχειρηματιών στο Δημαρχείο της Χαλκίδας που βρίσκεται στη παραλία της πόλης.

Όπως όφειλε το EviaZoom.gr πήγε να κάνει την απαιτούμενη έρευνα μέσω του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη, ο οποίος πήγε και αφού είδε ανοιχτή την πόρτα του Δημαρχείου εισήλθε στον εσωτερικό χώρο, που αν μη τι άλλο είναι και δημόσιος χώρος και όχι τσιφλίκι της κάθε Δημάρχου. Τα όσα ακολούθησαν είναι τραγελαφικά και επιβεβαίωσαν ουσιαστικά τις καταγγελίες των πολιτών.

Ο Μιχάλης Τσοκάνης ανέβηκε στο χώρο που ακουγόταν έντονη οχλαγωγία και γινόταν η συγκέντρωση και αφού πρόλαβε να δει από την μισάνοιχτη πόρτα, πάνω 10 άτομα μαζεμένα, κάποια μπουκάλια ουίσκι και αναψυκτικά, στη συνέχεια έγινε αντιληπτός αρχικά από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη, χωρίς να φοράει μάσκα, η οποία πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον δημοσιογράφο και εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον ίδιο λέγοντας του «ότι απαγορεύεται να βρίσκεται εκεί» και του είπε «να σηκωθεί να φύγει αμέσως». Στη συνέχεια βγήκε έξω από τον συγκεκριμένο χώρο η Έλενα Βάκα χωρίς να φοράει μάσκα, η οποία έκλεισε την πόρτα που γινόταν η συγκέντρωση και ακολούθως, σε ρόλο μπράβων, τέσσερα ψηλά άτομα έβγαλαν έξω από το Δημαρχείο τον δημοσιογράφο σπρώχνοντας τον μέχρι την έξοδο και στη συνέχεια κλείδωσαν την πόρτα της εισόδου.

Έτσι μετά από όλα αυτά που καταγράφηκαν on camera στο Δημαρχείο τι θέλατε κύριοι να κάνουν οι πολίτες, που κακώς μεν πήραν τους δρόμους, ωστόσο όταν βλέπουν την Δήμαρχο να οργανώνει «τσιμπούσια» και να μην τιμωρείται ούτε με 1 ευρώ πρόστιμο, λογικό είναι ότι θα αντιδράσουν και θα βγουν έξω και αυτοί. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Μέχρι και σε κανάλι της Φινλανδίας μεταδόθηκε η αποκάλυψη του EviaZoom.gr με το εορταστικό «τσιμπούσι» στο Δημαρχείο Χαλκίδας - Τα σχόλια του παρουσιαστή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Η Βάκα έκανε εορταστικό «τσιμπούσι» στο δημαρχείο - Έδιωξαν τον δημοσιογράφο του EviaZoom.gr που τους έπιασε στα «πράσα» - Κλήθηκε η αστυνομία και αφού τους άνοιξαν μετά από ώρα δήλωσαν ψευδώς ότι έκαναν «συμβούλιο» και αυτοί τους πίστεψαν και έφυγαν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA