Άγνωστοι έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Ευβοιώτη συνδικαλιστή αστυνομικού Γιάννη Κατσιαμάκα - Ήταν Ταξίαρχος και «καρατομήθηκε» πριν λίγες μέρες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγνωστοι έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Ευβοιώτη συνδικαλιστή αστυνομικού Γιάννη Κατσιαμάκα - Ήταν Ταξίαρχος και «καρατομήθηκε» πριν λίγες μέρες (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τον Ευβοιώτη συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ Γιάννη Κατσιαμάκα, που κατάγεται από την Βόρεια Εύβοια, ο οποίος μέχρι πρότινος, υπηρετούσε στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και κατείχε τη θέση του Προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ...

Πριν λίγες μέρες «καρατομήθηκε» στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ, δηλαδή αποστρατεύτηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ της Παρασκευής (19-02-2021) εντοπίστηκε εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια έξω από το σπίτι του στον Βύρωνα Αττικής.

Το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να εξετάσει αν ήταν «μήνυμα» ή αν ο εμπρηστικός μηχανισμός δεν εξερράγη από λάθος.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εμπρηστικούς μηχανισμούς σε δύο ακόμη πρώην ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Γιάννης Κατσιαμάκας, ο οποίος επισκέπτεται αρκετά συχνά την Βόρεια Εύβοια και την Χαλκίδα:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA