Δημοσκόπηση του OPEN: 14,5 μονάδες μπροστά η ΝΔ - Οι απαντήσεις για τον κρατικό μηχανισμό, την πανδημία και το ποιος είναι ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δημοσκόπηση του OPEN: 14,5 μονάδες μπροστά η ΝΔ - Οι απαντήσεις για τον κρατικό μηχανισμό, την πανδημία και το ποιος είναι ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός (ΦΩΤΟ)

Δημοσκόπηση για λογαριασμό του Open ΤV πραγματοποίησε η ALCO που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Παρασκευής (19-02-2021)...

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ διατηρεί το μεγάλο προβάδισμα με 38% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 23,5%. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 6,6%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4,6%, η ΜεΡΑ25 με 3%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 5,5% ενώ οι αναποφάσιστοι είναι 12%.

Όσον αφορά την ερώτηση ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πρωθυπουργός παίρνει ποσοστό 41% έναντι 21% του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 33% θεωρεί τον κανένα.

Στα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας το 50% δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο ενώ το 44% εκφράζει την ικανοποιήσή του.

Για το πως αντιμετώπισε ο κρατικός μηχανισμός την κακοκαιρία "Μήδεια" σε Αττικη και στην υπόλοιπη Ελλάδα οι απαντήσεις διαφέρουν. Για την Αττική το 61% δηλώνει όχι, ενω το 39% πως είναι ικανοποιημένο. Αντίθετα στην υπόλοιπη χώρα το 55% απαντά ναι και το 45% πως όχι. Στο σύνολο το 51% δεν είναι ικανοποιημένο ενώ το 49% είναι.

Για την αστυνομία στα Πανεπιστήμια το 53% είναι υπέρ ενώ το 38% τάσσεται κατά αυτής της απόφασης της κυβέρνησης.

Στην ερώτηση για το αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας, το 41% θεωρεί πως θα ήταν χειρότερα, το 27% τα ίδια ενώ το 18% πως θα ήταν καλύτερα.

Για το πρόγραμμα των εμβολιασμών το 48% δηλώνει ικανοποιημένο ενώ το 40% όχι για τον μήνα Φεβρουάριο. Στην ίδια ερώτηση τον Ιανουάριο το 36% δήλωνε ικανοποιημένο έναντι 43% που δεν ήταν.

 





Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA