Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Χρυσοχοϊδη: «Η χυδαιότητά του δεν μας ξαφνιάζει, βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει!» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Χρυσοχοϊδη: «Η χυδαιότητά του δεν μας ξαφνιάζει, βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει!»

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία που εστάλη στο EviaZoom.gr για την συνέντευξη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον ΑΝΤ1:

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει. Δεν του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αλλά η πρωτόγνωρη ανικανότητα του ιδίου και της κυβέρνησης, που οδήγησε 250.000 οικογένειες να μείνουν δίχως ρεύμα, που χώρισε για δυο ημέρες την Ελλάδα στα δυο, αφού έκλεισε την Εθνική Οδό, που άφησε χιλιάδες εργαζόμενους να περιμένουν μάταια το τρένο για τη δουλειά τους, αφού έκλεισε τον ΗΣΑΠ.

Αφού λοιπόν δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη για όλα αυτά, επιλέγει το δρόμο της χυδαιότητας.

Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι ο Γενικός του Γραμματέας σήμερα, ο κ. Τσουβάλας, ήταν επικεφαλής της αστυνομίας στο Μάτι.

Αυτός δηλαδή που είχε την επιτελική ευθύνη για την απόφαση διακοπής της κυκλοφορίας στη κεντρική αρτηρία και την παράκαμψη σε στενούς αδιέξοδους δρόμους που οδήγησε σε τραγωδία.

Και για αυτό ακριβώς αποπέμφθηκε τις επόμενες μέρες από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά αναβαθμίστηκε ένα χρόνο αργότερα από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αλλά η χυδαιότητα του κ. Χρυσοχοΐδη δεν μας ξαφνιάζει. Όσο πιο καταγέλαστοι θα γίνονται στον ελληνικό λαό με την ανικανότητά τους, τόσο πιο χυδαίοι θα γίνονται στα κανάλια».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Συνέντευξη Χρυσοχοϊδη στον ΑΝΤ1: «Θα έκλεινα ξανά την Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας για να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές! Ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα