Θετικός στον κορονοϊό ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θ. Καρακάντζας - Σε απομόνωση ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας και συνεργάτες - Ο Φάνης Σπανός τέθηκε σε καραντίνα; (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θετικός στον κορονοϊό ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θ. Καρακάντζας - Σε απομόνωση ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας και συνεργάτες - Ο Φάνης Σπανός τέθηκε σε καραντίνα; (ΦΩΤΟ)

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε την Τετάρτη (17-02-2021) ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θανάσης Καρακάντζας...

Ο ίδιος σε ανακοίνωση του τονίζει:

«Επιθυμώ να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι κατόπιν χτεσινής μου αδιαθεσίας, υποβλήθηκα σήμερα το πρωί σε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο ήταν θετικό.

Αυτονόητα, τόσο εγώ όσο και οι στενές μου επαφές των τελευταίων ημερών, όπως αυτές προέκυψαν από την ιχνηλάτηση, τεθήκαμε άμεσα σε περιορισμό, σύμφωνα με το σχετικό ιατρικό πρωτόκολλο.

Αισθάνομαι καλά στην υγεία μου και σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις ευχές σας. Έστω και από το σπίτι, συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας για την Περιφέρεια.

Είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε τα μέτρα προστασίας με απόλυτη προσοχή και παρακαλώ προς τούτο όλους τους συμπολίτες μας.»

Ξεκίνησε η διαδικασία ιχνηλάτησης - Σε καραντίνα συνεργάτες και λοιποί

Σύμφωνα με πληροφορίες θα εξεταστούν όλοι οι στενοί συνεργάτες του, αλλά και με όσους ήρθε σε επαφή τα τελευταία 24ωρα ανεξάρτητα από τα μέτρα αυτοπροστασίας που τηρήθηκαν.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες έχει ήδη βρεθεί ένα ακόμη στέλεχος της Περιφέρειας θετικό στον κορονοϊό και η ιχνηλάτηση συνεχίζεται.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας είχε συναντηθεί και με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας, ο οποίος τέθηκε σε καραντίνα, ενώ είχε συναντήσεις και με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, η έδρα του οποίου είναι στο Διοικητήριο της Λαμίας, ο οποίος ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει τεθεί σε καραντίνα.


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA