Γελάνε και τα μουστάκια που δεν έχει! Η Τρικαλινή Έλενα Βάκα πανηγυρίζει γιατί λέει ο Δήμος Χαλκιδέων είχε χάλκινη διάκριση στη διοργάνωση «Best City Awards 2020» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γελάνε και τα μουστάκια που δεν έχει! Η Τρικαλινή Έλενα Βάκα πανηγυρίζει γιατί λέει ο Δήμος Χαλκιδέων είχε χάλκινη διάκριση στη διοργάνωση «Best City Awards 2020» (ΦΩΤΟ)

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα αντί να κρύβεται και να ντρέπεται για την θητεία της εδώ και 1,5 χρόνο (σ.σ. μέχρι και νεκρούς είχαμε) πανηγυρίζει γιατί λέει, είχε χάλκινη διάκριση ο Δήμος Χαλκιδέων σε κάποια διοργάνωση, ονόματι «Best City Awards 2020»...

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Τρικαλινή Δήμαρχος και ...βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

«Ο Δήμος Χαλκιδέων, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για μετάβαση στην νέα ψηφιακή εποχή, με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την ασφάλεια στην εργασία των υπαλλήλων, επεξεργάστηκε, εισήγαγε και εφάρμοσε νέες τεχνικές σε λειτουργίες του και συγκεκριμένα την εφαρμογή διαλειτουργικότητας (API), για την οποία απέσπασε χάλκινη διάκριση στη διοργάνωση “Best City Awards 2020”.

Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει την διασύνδεση διαφορετικών βάσεων δεδομένων (δημοσίου) και αυτόματη άντληση στοιχείων για την Εφαρμογή Διαχείρισης Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ), Δημοτικών Φόρων και Δημοτικών Τελών (Back Office), από την πλατφόρμα δηλώσεων στοιχείων ιδιοκτησίας (τετραγωνικά). Με αυτό τον τρόπο ο πολίτης επισκέπτεται μόνο ένα σημείο (όπου γίνεται η αίτηση), με προφανή οφέλη για την οικονομία χρόνου και χρημάτων, απλοποιώντας τη διαδικασία με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών.

Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι, που ο Δήμος Χαλκιδέων διακρίθηκε μεταξύ των ευφυών, βιώσιμων και καινοτόμων πόλεων όλης της χώρας. Αποδεχτήκαμε τις προκλήσεις της φετινής χρονιάς, αναζητήσαμε νέους τρόπους και βρήκαμε λύσεις μέσω της τεχνολογίας, αξιοποιώντας τα μέσα και τις δυνάμεις του ανθρώπινου δυναμικού μας και πετύχαμε. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό να χρησιμοποιούμε “έξυπνες” εναλλακτικές και να ανοίγουμε νέες απλουστευμένες διαδικασίες, προς όφελος των δημοτών και της ανάπτυξης του Δήμου μας».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα «μεγάλα έργα» της Δημάρχου

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA