Ξεκαρδίστηκαν στα γέλια με τη νέα γελοία δήλωση της Βάκα: «Τέτοιο χιόνι στη Χαλκίδα είχαμε να δούμε από το 1987» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξεκαρδίστηκαν στα γέλια με τη νέα γελοία δήλωση της Βάκα: «Τέτοιο χιόνι στη Χαλκίδα είχαμε να δούμε από το 1987» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο πικραμένος και να είναι κάποιος είναι σίγουρο ότι θα βάλει τα γέλια με τη νέα γελοία δήλωση της Έλενας Βάκα - Σε λίγο θα μας λέει «καλημέρα» και θα πιστεύουμε ότι είναι νύχτα έξω...

Η αθεόφοβη Δήμαρχος Χαλκιδέων έκανε δηλώσεις, με αφορμή την κακοκαιρία της «Μήδεια», στο αθηναϊκό ειδησεογραφικό site «ethnos.gr» και ανέφερε, άκουσον άκουσον, «ότι τέτοιο χιόνι στη Χαλκίδα είχαμε να δούμε από το 1987...». Δηλαδή η Τρικαλινή Δήμαρχος σύγκρινε τα λίγα εκατοστά χιονιού (5 με 10 πόντους) με τα 2 μέτρα που είχε ρίξει το 1987 στη Χαλκίδα όπου χιόνιζε για πολλές μέρες, ενώ στις υπόλοιπες πιο ορεινές περιοχές της Εύβοιας το χιόνι είχε φτάσει τα 4 μέτρα.

Μάλιστα ανέφερε πως «ευτυχώς δεν είχαμε απώλεια ζωής...»

Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο γέλιο θα ρίξουν με αυτή τη δήλωση ειδικά αυτοί που έζησαν από κοντά τον χιονιά του 1987.


Ο χιονιάς της «Μήδεια» δεν συγκρίνεται με τον χιονιά του 2002 και του 2017 στη Χαλκίδα, πόσο μάλλον με το 1987 που θάφτηκε η Χαλκίδα από το χιόνι.

Τέτοια γελοία και άστοχη δήλωση είχαμε χρόνια να ακούσουμε..., ακόμα και αν η ίδια το 1987 βρισκόταν στην πατρίδα της στα Τρίκαλα, καθώς και οι νεότεροι γνωρίζουν για αυτόν τον ιστορικό χιονιά. 

Καλύτερα λοιπόν η κυρία Δήμαρχος να μασάει παρά να μιλάει και να γίνεται ρεζίλι με τα οφθαλμοφανέστατα ψέματα που λέει.

Ολόκληρη η δήλωση της, που έγινε στις 16 Φεβρουαρίου και όποιος μπορέσει ας συγκρατήσει τα γέλια του και να την διαβάσει:

«Ευτυχώς δεν είχαμε απώλεια ζωής. Τόσο χιόνι στην πόλη μας είχαμε να δούμε από το 1987. Είχαμε χιονοπτώσεις και άλλες χρονιές αλλά όχι τόσο πολύ. Δυστυχώς δεν είναι μόνο το χιόνι που προκάλεσε προβλήματα αλλά και ο δυνατός αέρας που έσπασε δέντρα τα οποία με τη σειρά τους κατέστρεψαν τις υποδομές στην ηλεκτροδότηση. Εσπασαν πολλά μεγάλα δέντρα που έκαναν ζημιές και ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό ή απώλεια ζωής. Από τα ξημερώματα δώσαμε μία μεγάλη μάχη να κρατήσουμε ανοικτό το οδικό δίκτυο και τα καταφέραμε. Μέσα στην πόλη έπεσε πολύ χιόνι και περιμένουμε και το δεύτερο κύμα όπως λένε οι μετεωρολόγοι θα είναι πιο δυνατό».

ΒΙΝΤΕΟ - Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΚΑ

Για την ιστορία τώρα ας δούμε μόνο τι χιόνι είχε ρίξει στη Χαλκίδα το 20ο2, το 2017 και το 2021 (πριν λίγες μέρες δηλαδή):

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA