Ολικό Lockdown στη Χαλκίδα: Σε ισχύ τα αυστηρά μέτρα μετά τα εκατοντάδες κρούσματα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ απο την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολικό Lockdown στη Χαλκίδα: Σε ισχύ τα αυστηρά μέτρα μετά τα εκατοντάδες κρούσματα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ απο την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι»

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» με τους Παναγιώτη Στάθη και Νίκο Ρογκάκο, μίλησε ζωντανά το πρωί του Σαββάτου (06-02-2021) ο Μιχάλης Τσοκάνης, ο οποίος έδωσε το ρεπορτάζ για το ολικό lockdown που οδηγήθηκε ο Δήμος Χαλκιδέων μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού...

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος, η Χαλκίδα δεν είναι πλέον κόκκινη αλλά «κατακόκκινη» μετά τα νέα αυστηρά μέτρα (κλείσιμο καταστημάτων, σχολείων κλπ), ενώ έκανε αναφορά για τα κορονοπάρτι που γίνονταν στη Χαλκίδα, αλλά και τον τσιγγάνικο γάμο που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες με 300 άτομα. Επίσης τόνισε ότι το προηγούμενο 24ωρο έγιναν για πρώτη φορά αυστηροί έλεγχοι στο κέντρο της Χαλκίδας μετά από παρέμβαση και του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές του πληροφορίες, όπως είπε.


Παράλληλα οι δύο παρουσιαστές ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Μιχάλη Τσοκάνη και το EviaZoom.gr που έγινε 9 ετών, ενώ ο Μιχάλης Τσοκάνης ευχαρίστησε δημόσια και τον ΑΝΤ1 για την στήριξη και την πολύχρονη συνεργασία τους.
Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Στάθης και η Χαλκιδέα δικηγόρος, Μαρία Ζιαζιά, η οποία βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, είχαν αποστείλει και ευχετήριες δηλώσεις στο EviaZoom για τη συμπλήρωση 9 ετών λειτουργίας του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA