Παραμένει στο «σκληρό» lockdown η Εύβοια: Παράταση τουλάχιστον εως 7 Μαρτίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραμένει στο «σκληρό» lockdown η Εύβοια: Παράταση τουλάχιστον εως 7 Μαρτίου

Νέες ανακοινώσεις για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (19-02-2021) ο Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοινώνοντας τις περιοχές που μπαίνουν στο «κόκκινο» επίπεδο και ποιες παραμένουν περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου...

Όπως ανακοινώθηκε στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου παραμένουν οι νομοί Εύβοιας, Αττικής και Αχαϊας και τα μέτρα που είναι σε ισχύ πήραν παράταση τουλάχιστον εως 7 Μαρτίου.

Τα μέτρα δεν θα παραταθούν στους Δήμους Θήρας, Αγίου Νικολάου Λασιθίου, στην Π.Ε Ζακύνθου, στη Σαντορίνη, στον Δήμο Σπάρτης.

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου εντάσσεται ο Δήμος Καλυμνίων αλλά και ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου Θεσσαλονίκης λόγω ανίχνευσης της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης του ιού.

Πάνω από 10.000 ενεργά κρούσματα στην Ελλάδα

Στην τοποθέτησή της, η Βάνα Παπαευαγγέλου έκανε λόγο για 10.500 ενεργά κρούσματα στη χώρα, υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση στην Αττική παραμένει σταθερή, ωστόσο στην περιοχή εντοπίζονται οι μισές περιπτώσεις.

Εν αναμονή των πρώτων αποτελεσμάτων για το lockdown

«Από την ερχόμενη Δευτέρα περιμένουμε να δούμε και τα αποτελέσματα του lockdown», σημείωσε στην τοποθέτησή του ο Γκίκας Μαγιορκίνης, συμπληρώνοντας το ότι η πανδημία στην Ελλάδα παρουσιάζει σημάδια σταθεροποίησης με τοπικές εξάρσεις.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA