Παντελής Παντελίδης: Πόλεμος αγωγών μετά από 5 χρόνια στην επέτειο της τραγωδίας - Αναβλήθηκε η δίκη λόγω lockdown (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παντελής Παντελίδης: Πόλεμος αγωγών μετά από 5 χρόνια στην επέτειο της τραγωδίας - Αναβλήθηκε η δίκη λόγω lockdown (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εικόνες ζωντανεύουν μνήμες και οδηγούν στο σήμερα που μαίνεται ένας αδυσώπητος δικαστικός πόλεμος για τις συνθήκες θανάτου του...

5 χρόνια μετά το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, οι δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του στο μοιραίο τζιπ ζητούν αποζημιώσεις, με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή να ακολουθεί τη δική της γραμμή και την ασφαλιστική να προσπαθεί να έχει μηδενική ζημιά, όποια και αν είναι η απόφαση της δικαιοσύνης.

Τα δάκρυα για το χαμό του τραγουδιστή μια μέρα σαν σήμερα το 2016 φαίνεται να έχουν στεγνώσει κι πλέον όλοι κινούνται εναντίον όλων. Σε ένα πόλεμο αγωγών που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο διάστημα.

Μέχρι στιγμής η υπόθεση έχει εξεταστεί από τρεις Εισαγγελείς και τέθηκε στο αρχείο ισάριθμες φορές. Σε όλες κρίθηκε πως οδηγός το τζιπ εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Κάτι που η οικογένειά του, συνεχίζει να αμφισβητεί.

Στοιχείο κλειδί μετά την τραγωδία ήταν το πόρισμα που μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Παντελής Παντελίδης ήταν μεθυσμένος. Αυτό έκανε την Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη να κινηθούν νομικά για αποζημιώσεις. Η οικογένεια του τραγουδιστή στράφηκε κατά της ασφαλιστικής και της Φρόσως Κυριάκου για ψευδορκία, με την ασφαλιστική να κινείται νομικά κατά της οικογένειας, από την οποία ζητά να καλύψει εξ’ ολοκλήρου το όποιο ποσό επιδικαστεί.

Πιο συγκεκριμένα η Μίνα Αρναούτη ζητάει αποζημίωση 100.000 ευρώ από την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ενώ η Φρόσω Κυριάκου που και εκείνη νοσηλεύτηκε μετά το δυστύχημα ζητάει 1.100.000 ευρώ ως αποζημίωση. Η οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη βάζει τον πήχη στις 600.000 ευρώ με την ασφαλιστική να ακολουθεί μια πάγια τακτική από την πρώτη φορά που η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη.

Το πρωί η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού και lockdown για ακόμα μια φορά. Η εξέλιξη συμπίπτει με τη μαύρη επέτειο του τραγικού δυστυχήματος. Τη μέρα που η Ελλάδα θρήνησε τον αυτοδημιούργητο Παντελή Παντελίδη. Τον τραγουδιστή που ξεκίνησε από ένα δωμάτιο στη Νέα Ιωνία και έγινε πρώτο όνομα στη νυχτερινή Αθήνα.

Μόνος του ανέβαζε τραγούδια στο youtube και η απήχηση που είχαν ουσιαστικά του άνοιξαν το δρόμο για την κορυφή…

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνον. Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή στα 33 του χρόνια, με τον μύθο του μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευσε να παραμένει ολοζώντανος την ώρα που όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του δυστυχήματος βρίσκονται στα χαρακώματα.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA