Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: 12 μονάδες μπροστά η ΝΔ - Το 82% θα κάνει το εμβόλιο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: 12 μονάδες μπροστά η ΝΔ - Το 82% θα κάνει το εμβόλιο (ΦΩΤΟ)

Προβάδισμα 12 μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Πιο αναλυτικά, η ΝΔ συγκεντρώνει 37%, ο ΣΥΡΙΖΑ 25%, ενώ ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής με 7%, ΚΚΕ με 5,5%, Ελληνική Λύση με 4,5%, ΜέΡΑ25 με 3%. «Άλλο» απάντησε το 7,5% ενώ οι Αναποφάσιστοι/ΔΑ φτάνουν στο 10,5%.

Ευρεία εμπιστοσύνη προς τον εμβόλιο αλλά και κόπωση από τα συνεχιζόμενα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, προκύπτει από τη δημοσκόπηση.

Ειδικότερα, σημαντική είναι η αποδοχή του εμβολίου κατά του κορονοϊού στην κοινωνία, καθώς οκτώ στους δέκα (82%) πολίτες απάντησαν ότι θα το κάνουν, εν αντιθέσει με το 16% που έδωσε αρνητική απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 61% απαντά «σίγουρα ναι» και το 62% ότι θα κάνει το εμβόλιο το «συντομότερο δυνατό».

Η πλειοψηφία των πολιτών (35%) ζητάει την άμεση χαλάρωση των μέτρων (σε αντίθεση με το 24% πριν από ένα μήνα), το 34% ζητεί «μικρή παράταση και επανεξέταση των δεδομένων» (ήταν 39%) και ακολουθεί με 17% η απάντηση «παράταση για όσο χρειαστεί» (ήταν 29%).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA