Το νέο ηλεκτρικό scooter που κοστίζει 300 ευρώ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
 

Το νέο ηλεκτρικό scooter που κοστίζει 300 ευρώ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ninebot είναι μια κινεζική εταιρεία η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τη νέα γκάμα ηλεκτρικών μοτοσικλετών της...

Αυτό δεν είναι κάτι το πρωτοποριακό ή το περίεργο. Αυτό όμως που θα μας κάνει να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε είναι η τιμή ενός από τα scooter της φίρμας.

Το Ninebot A30C κοστίζει στην Κίνα μόλις 300€. Είναι φυσιολογικό να σκεφτείτε ότι θα πρόκειται για ένα μέτριας ποιότητας scooter παρέχοντας ελάχιστη ασφάλεια και τεχνολογία. Θα απογοητευτείτε όμως καθώς το A30C είναι ένα εξαιρετικό scooter που διαθέτει αρκετές από τις τεχνολογίες που συναντάμε σε ακριβότερα μοντέλα.

Το scooter που θα λειτουργεί μέσω smartphone

Το Ninebot είναι συνδεδεμένο με ένα σύστημα cloud το οποίο συλλέγει πληροφορίες από διάφορους αισθητήρες σε πραγματικό χρόνο. Η λειτουργία του scooter, λοιπόν, παρακολουθείται συνεχώς για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ενώ υποστηρίζει και αναβαθμίσεις που δίνει η εταιρεία σε τακτά χρονικά διαστήματα... σαν το smartphone σας!

Το Ninebot διαθέτει συστήματα ασφάλειας της ADAS και εξειδικευμένη εφαρμογή. Η συγκεκριμένη εφαρμογή επιτρέπει τη χρήση του scooter χωρίς κλειδί και αντικλεπτικό σύστημα, ενώ παρέχει όλες τις πληροφορίες του scooter. Τα μηχανικά μέρη έχουν επίσης ενδιαφέρον καθώς το πλαίσιο είναι ατσάλινο, οι τροχοί αλουμινένιοι και οι μπαταρίες προσφέρουν αυτονομία 40 χιλιομέτρων, ενώ ο βάρος του είναι μόλις 54 κιλά!

ΒΙΝΤΕΟ - Η παρουσίαση του Ninebot A30C

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα