Νέα οργισμένη πορεία χιλιάδων κατοίκων στη Νέα Σμύρνη κατά της άγριας αστυνομικής βίας - Ακολούθησαν επεισόδια και έφαγε ξύλο αστυνομικός που πέρναγε με την μηχανή - Πεδίο μάχης οι δρόμοι γύρω από το αστυνομικό τμήμα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα οργισμένη πορεία χιλιάδων κατοίκων στη Νέα Σμύρνη κατά της άγριας αστυνομικής βίας - Ακολούθησαν επεισόδια και έφαγε ξύλο αστυνομικός που πέρναγε με την μηχανή - Πεδίο μάχης οι δρόμοι γύρω από το αστυνομικό τμήμα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεχείλισε το ποτήρι στη Νέα Σμύρνη - Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν ξανά στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης (09-03-2021) μετά τα πρωτοφανή επεισόδια αστυνομικής βίας που σημειώθηκαν την Κυριακή (07-03-2021)...

Στο σχετικό κείμενό τους, κάτοικοι, δημοτικές παρατάξεις, σωματεία, κόμματα και συλλογικότητες της περιοχής έκαναν λόγο για συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών της Νέας Σμύρνης ενάντια στην αστυνομική βία που ασκήθηκε απρόκλητα σε βάρος της πόλης. Όπως σημειώνεται στα καλέσματα εδώ και μέρες, «οι αστυνομικές δυνάμεις, με το πρόσχημα των ελέγχων για μετακινήσεις και μάσκες, χρησιμοποιούν την εξουσία τους καταχρηστικά στους πολίτες. Τα γεγονότα προπηλακισμών και βιαιοπραγίας, πρωτοφανούς αγριότητας είναι καταδικαστέα και μη αποδεκτά στην πόλη μας». Συμμετείχαν επίσης οι οπαδοί του Πανιωνίου και ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης.

Η παρουσία αστυνομικών έφερε επεισόδια

Στη συνέχεια εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς στην πορεία για την αστυνομική βία.

Η κατάσταση στην περιοχή είναι εκρηκτική με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες από την πλευρά των διαδηλωτών με την αστυνομία να ρίχνει χημικά και την «Αύρα» να ρίχνει νερό για να διαλύσει τα επεισόδια.





Μάλιστα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από επίθεση των διαδηλωτών που βρέθηκε μπροστά τους με την μηχανή.
Η πορεία έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα και στη περιοχή έγινε πεδίο μάχης. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA