Νοσοκομείο Χαλκίδας: Θετική στον κορονοϊό 39χρονη νοσηλεύτρια - Δεν είχε κάνει το εμβόλιο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
ΕΛΟΠΥ

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Θετική στον κορονοϊό 39χρονη νοσηλεύτρια - Δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε 39χρονη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Χαλκίδας, που εργαζόταν στη κλινική covid-19...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είχε κάνει το εμβόλιο και η διαδικασία της ιχνηλάτησης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ανακοίνωση πάντως υπέρ της νοσηλεύτριας εξέδωσε η Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας Ιωάννα Ιωάννου, η οποία τονίζει:

«Θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι ρίχνουν τις ευθύνες στην νοσηλεύτρια που βγήκε θετική στον κορωνοϊό, θέλοντας να κρύψουν τις δικές τους, εγκληματικές ευθύνες.

Η νοσηλεύτρια εδώ και 10 ημέρες μετακινήθηκε από το τμήμα της, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι, στην κλινική covid του νοσοκομείου. Ρίχτηκε στη μάχη, κάτω από δύσκολες συνθήκες, με συνεχόμενες βάρδιες και σε χώρους που δεν πληρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους, όπως έχει καταγγείλει ο Σύλλογος Εργαζομένων.

Ποιος ρώτησε αυτούς τους ανθρώπους που μετακινήθηκαν, αν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή αν έχουν κάνει πρόσφατα χειρουργεία;

Αλήθεια την νοσηλεύτρια την υπέβαλαν σε τεστ ή ζήτησε μόνη της να εξεταστεί, όπως ακούγεται;

Ας μας πουν αν έχουν εξετάσει όλους τους εργαζόμενους....αν κάνουν τακτικά και επαναλαμβανόμενα τεστ σε όλο το προσωπικό και με ποιες προϋποθέσεις βγάζουν σε καραντίνα εργαζόμενους.

Τώρα φταίει η νοσηλεύτρια, την προηγούμενη φορά έφταιγε η γιατρός που πάλευε να σώσει τους ασθενείς στην κλινική covid και όπως είπαν δεν πρόσεχε...επίσης έφταιγε ο τάδε διοικητικός που δεν πρόσεξε ή ο δείνα συνάδελφος που κόλλησε εκτός νοσοκομείου...

Γιατί το έχουμε ακούσει και αυτό....ότι κάποιοι κόλλησαν εκτός νοσοκομείου...λες και ξέρει ο καθένας που και πως κόλλησε...!!

Βέβαια οι μόνοι που δεν φταίνε είναι αυτοί που κινούν τα νήματα στο χώρο...αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις!!».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα