Πρόκληση Μπαλάσκα για Νέα Σμύρνη: «Αστυνομικοί πήγαν στο νοσοκομείο και όχι πολίτες» - Το ξέχασες το ξύλο που έφαγες κύριε συνδικαλιστά; (ΦΩΤΟ & BINTEO) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρόκληση Μπαλάσκα για Νέα Σμύρνη: «Αστυνομικοί πήγαν στο νοσοκομείο και όχι πολίτες» - Το ξέχασες το ξύλο που έφαγες κύριε συνδικαλιστά; (ΦΩΤΟ & BINTEO)

«Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τραυματίες αστυνομικοί και όχι πολίτες» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Κόντρα» ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη με τον ξυλοδαρμό πολιτών την Κυριακή...

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους που του ζητούσαν να καταδικάσει την αναίτια βία της αστυνομίας, αφού είπε οτι όλα ξεκίνησαν από άτομα που βγήκαν από κατάληψη και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, στη συνέχεια τους απηύθυνε το ερώτημα: "έχουμε τραυματίες πολίτες στο νοσοκομείο; Γιατι τραυματίες αστυνομικούς έχουμε. Δύο συνάδερφοί μου είναι δαρμένοι και τραυματισμένοι στο νοσοκομείο".

Ο Σταύρος Μπαλάσκας κατηγόρησε τους δημοσιογράφους που αμφισβητούν, όπως είπε, τις ανακοινώσεις της αστυνομίας και έκανε λόγο για «έγκριτα ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών».

Είναι απορίας άξιον πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος τοποθετείται με αυτό τον τρόπο, άσχετα αν έχει πει και κάποιες αλήθειες στο παρελθόν, την στιγμή που και ο ίδιος το 2008 είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συναδέλφους του αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ:

ΒΙΝΤΕΟ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑ 

ΒΙΝΤΕΟ - ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ 2008

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA