Απαράδεκτη ενέργεια Κυρανάκη: Έδωσε στη δημοσιότητα το ονοματεπώνυμο του πολίτη on air που ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
ΕΛΟΠΥ

Απαράδεκτη ενέργεια Κυρανάκη: Έδωσε στη δημοσιότητα το ονοματεπώνυμο του πολίτη on air που ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαρύ ατόπημα από τον βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί, μιλώντας στο OPEN, την κυβερνητική και αστυνομική βαρβαρότητα μετά τις βιαιότητες των αστυνομικών οργάνων στη Νέα Σμύρνη κατά πολιτών...

Στην ουσία παρουσιάζει το «φάκελο» του πολίτη με όλα τα στοιχεία του και τις πολιτικές του ιδεολογίες, άγνωστο βέβαια αν αντιπροσωπεύουν καν την αλήθεια, χωρίζοντας έτσι τους πολίτες σε κατηγορίες.

Απορίας άξιο ωστόσο είναι γιατί τα λέει αυτά, τη στιγμή που ο πολίτης δεν έχει καταδικαστεί και οι απόψεις του καθένα αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του.

Οι απαράδεκτες προσπάθειες στοχοποίησης του πολίτη από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη προκάλεσε την οργή του δημοσιογράφου Άκη Παυλόπουλου ενώ η αναφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι πήγε να αφαιρέσει το όπλο του αστυνομικού προκάλεσε βροχή ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να μην μπορεί να απαντήσει.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφού εξαπέλυσε κατηγορίες κατά του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και αφού έδωσε και στο πανελλήνιο το ονομάτεπώνυμό του, υποστήριξε ότι ο νεαρός συμμετείχε και σε πορεία διαμαρτυρίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο Υπουργείο Υγείας.

Είναι απαράδεκτο ωστόσο πως είναι δυνατόν έναν βουλευτής να έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα πολιτών, όπως επίσης απαράδεκτο να τα δημοσιοποιεί για να μπορέσει να στηρίξει τις βιαιότητες της αστυνομίας.

Η κυβέρνηση οφείλει τουλάχιστον να καταδικάσει την απαράδεκτη ενέργεια του Κυρανάκη, διότι αν μη τι άλλο εκθέτει προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα